Ustanovitev podjetjaSte uspešno končali gimnazijsko ali srednješolsko izobraževanje? Ste morda uspešno zaključili tudi fakulteto? Imate odlično idejo za poslovanje? Če ste našli pozitiven odgovor na katero izmed zgornjih vprašanj, potem je naslednji prispevek pravi za vas.

V Sloveniji, mlado, uspešno ter čedalje večje podjetje pomaga drugim posameznikom (fizičnim osebam) ustanoviti podjetje. Ustanovitev podjetja pri Firmica d.o.o. bo ena vaših najboljših poslovnih odločitev. Podjetje Firmica.si vam bo zagotovilo osnovni kapital, za začetek poslovanja vašega podjetja, ki znaša 7500€ in to vse v eni uri. Poleg ustanovnega kapitala vam registrirajo blagovno znamko. V primeru želje po novi spletni strani, pa naj si gre za pridobivanje povečanega števila povpraševanj ali le dodatnega oglaševanja, vam za zdelavo nudijo 50% popust. Poleg omenjenega vam odprejo še bančni račun podjetja in vam nudijo storitve računovodstva, v čemer so specializirani. In cena vsega tega je samo 399€!

Ustanovitev podjetja ter računovodstvo, ni edino s čimer se v podjetju ukvarjajo. Nudijo vam storitve pri odkupu podjetja, virtualizirajo vam pisarno, preoblikujejo vaše podjetje. Specializirani so še v Davčnem svetovanju poleg tega pa še v finančnem in pravnem svetovanju.

Zakaj bi poslovali s podjetjem Firmica d.o.o.?

Za ustanovitev podjetja in njegov razvoj bo skrbela njihova podpora oz. svetovalci. Ti bodo vedno na voljo ter vam bodo pomagali pri reševanju posla saj se njihovo osebje nenehno izobražuje tako da vam prijazno in strokovno svetujejo. Pisarniško oziroma njihovo delo prepustite njim, vi se pa lahko posvetite osnovnim funkcijam podjetja. S to poslovno odločitvijo, boste zagotovo privarčevali na stroških poslovanja.