ZibelkePrva ležišča, v katera položimo svoje novorojene otroke so velikokrat ravno zibelke. Njih tradicija sega daleč v zgodovino človeštva in mlade družine spremljajo iz roda v rod. Nekoč so se zibelke res tradicionalno predajale iz generacije v generacijo, a danes takšno navado srečamo le še redkokje. To pa ne pomeni, da se zibelke ne uporabljajo več, ravno nasprotno velikokrat pridejo edino le-te v poštev mladim staršem, ki želijo prve mesece imeti dojenčka v svoji spalnici, a jim prostorska stiska ne omogoča postaviti otroško posteljico.

Zibelke dimenzij 90x40cm so izvrsten kompromis, da dojenček spi v istem prostoru kot starši. Zibelke so narejene iz masivnega lesa (bukev ali bor) in pobarvane z otroku varnimi barvami oziroma laki, ki se uporabljajo tudi za barvanje igrač. Po večini v naravni barvi lesa ali beli barvi, tako da je primerna za oba spola. Tako predstavljajo varno in toplo ležišče za vašega dojenčka. Zibelke imajo nastavljivi dve funkciji, fiksna nastavitev in guganje oziroma zibanje. S funkcijo guganja vašega dojenčka prijetno uspavate v za spanje nameščenem položaju, ne da bi ga bilo treba pestovati ali odlagati, ko zaspi.

Za zibelke imate na voljo dodatne komplete posteljnine, obrobo za zaščito vašega otroka, stojalo za baldahin, barvno in vzorčno usklajen baldahin, ter posteljni vložek. Obroba ščiti vašega otroka, ko le-ta leži v zibki, saj so njene stranice sestavljene iz letvic za boljše kroženje zraka. Zibelke imajo pritrjena manjša kolesca, s katerimi jo lažje premikamo po prostoru oziroma jo brez večjih težav nastavimo na željen položaj. Kolesca pa imajo vgrajeno zavoro, da se nam zibelka ob morebitnih tresljajih ne bi premikala sama od sebe.

Spletna trgovina Mali vragci vam ponuja bogat izbor zibelk in dodatne opreme, ki so potrebuje zanje. V kolikor se torej odločate za nakup zibelke, preverite njihovo izjemno ponudbo in se odločite za model, ki vam bo najbolj odgovarjal.