Tarot vedeževanjeVas mučijo težka vprašanja, na katera ne znate odgovoriti? Bi radi imeli vpogled v vašo prihodnost glede ljubezni, kariere? Vas zanima, kaj vas čaka? Strah pred neuspehom, osamljenostjo, zavrnitvijo… je včasih popolnoma nepotreben. Če vas skrbi za prihodnost, vam jo lahko razkrije tarot vedeževanje.

Tarot vedeževanje je razkrivanje prihodnosti s tarot kartami. To je starodavna oblika vedeževanja, ki nas tolaži, umirja in nas usmerja na pravo pot. Sporočila iz tarot kart nam prebudijo upanje in pogum. Tarot karte lahko uporabljamo na več načinov, za poglabljanje vase, meditacijo ali za napovedovanje. Če so napovedi dobre, potem nam karte tudi pokažejo, kako si jih zares zagotovimo. Tudi negativne napovedi so koristne, saj razkrijejo vzroke zanje in nam pripomorejo k temu, da skušamo preprečiti njihovo uresničitev. V Evropo je tarot vedeževanje prišlo v srednjem veku, po vsej verjetnosti iz starodavnega Egipta. Starodavna ljudstva so na podlagi astrologije in mistike razvila to obliko vedeževanja. Tarot je simboličen zemljevid in starodavna knjiga modrosti, pri katerem se uporablja 78 simbolov. Komplet kart vsebuje malo in veliko arkano. Malo arkano sestavlja 56 številčnih kart in figur, ki so razdeljene na 4 skupine po 14 kart. Vsaka skupina simbolizira en element. Veliko arkano sestavlja 22 kart. Velika arkana razkriva principe življenja in izkušnje, ki jih doživljamo vsi ljudje. Simboli nam omogočajo približevanje duši.

Ali me partner vara? Kdaj bom spoznal pravega? Kdaj bom dobil službo? Ali bom kdaj ozdravel? Vse to in še drugo so najbolj pogosta vprašanja, na katera zanjo odgovoriti pri Videnje Meta. Videnje Meta vam nudi profesionalno tarot vedeževanje. Vedeževalci imajo večletne izkušnje iz vedeževanja s tarot kartami. Odgovori vedeževalcev so največkrat zelo točni, zato jim je vredno zaupati in se jim prepustiti. Vse kar morate storiti je, da se umirite, skoncentrirate in ko ste pripravljeni, jih pokličite na telefonsko številko, ki jo najdete na zgornji povezavi. Oni ne ugibajo. Oni vidijo!