Velenjsko jezero, ki leži sredi slikovite pokrajine naše države, ponuja miren pobeg posameznikom, ki iščejo sprostitev in avanturo. To osupljivo sladkovodno jezero, obdano z bujnim zelenjem in dih jemajočimi razgledi, je skriti dragulj, ki obljublja idiličen umik od vrveža vsakdanjega življenja. Ne glede na to, ali se želite sprostiti na mirni obali ali raziskati naravne lepote okolice, jezero ima za vsakogar nekaj. Odločite se za oddih v bližini Velenjskega jezera, bližnji apartmaji so namreč popolno izhodišče za vaše avanture po tem delu Slovenije.

Velenjsko jezero

Čas je, da si privoščite popoln pobeg.

Objemite lepoto Velenjskega jezera

Velenjsko jezero je zatočišče za ljubitelje narave. Bistra, nedotaknjena voda jezera je kot nalašč za kopanje, čolnarjenje in ribolov. Okolica je prepredena z urejenimi sprehajalnimi in kolesarskimi potmi, ki ponujajo številne možnosti za raziskovanje. Obiskovalci se lahko lagodno sprehajajo okoli jezera in uživajo v mirnem okolju ter raznoliki flori in favni.

Za tiste, ki imate raje malo več avanture, je jezero tudi priljubljena točka za vodne športe. Vožnja s kajakom, veslanje na deski in jadranje na deski je le nekaj aktivnosti, ki vam lahko dvignejo adrenalin, medtem ko uživate v lepoti naravnega okolja. In po dnevu razburjenja ni nič boljšega kot sprostitev na peščenih plažah ob jezeru, kjer se lahko nastavljate soncu in uživate v mirnem ambientu.

Velenjsko jezero

Sama destinacija Golte je raj za ljubitelje narave.

Preživite svoj oddih v Topolšici in se odpravite na izlet na Velenjsko jezero

Iskanje popolnega kraja za bivanje je ključnega pomena za nepozabne počitnice in namestitev v bližini Velenjskega jezera vas ne bodo razočarale. Od družinam prijaznih apartmajev do prijetnih zatočišč za pare, obstaja nekaj, kar bo ustrezalo potrebam vsakega popotnika. Jezero se nahaja v bližini Topolšice, tako, da se lahko med sprostitvijo v termah, odpravite še na izlet do Velenjskega jezera.

Za popolno namestitev izberite enega izmed dveh apartmajev, ki se nahajata v očarljivi vasici Topolšica in sta odlična izbira za družine in večje skupine. Apartma Dren in Apartma Hortenzija sta moderno in udobno opremljena apartmaja. Popolnoma opremljena kuhinja in jedilnica omogočata udobno pripravo obrokov. Balkon in terasa pa ponujata čudovite kotičke za sprostitev in uživanje v okoliški lepoti. Oba apartmaja vam nudita popolno izhodišče za raziskovanje slikovite okolice, sprostitev v termalnih vodah ali enodnevni izlet na Velenjsko jezero.

Velenjsko jezero

Za popolno namestitev izberite enega izmed dveh apartmajev, ki se nahajata v očarljivi vasici Topolšica.

Odločite se za gorski oddih

Za tiste, ki sanjate o pobegu v gore, apartmaji na Golteh ponujajo popolno kombinacijo sodobnega udobja in naravne lepote. Apartmaji Planinski raj, Planinski biser in Cvet planin nudijo prijeten in vabljiv oddih sredi osupljive pokrajine.

Vsak apartma je premišljeno zasnovan tako, da zagotavlja udobno bivanje. Našli boste dobro opremljene kuhinje za pripravo obrokov, prostorne bivalne prostore za sprostitev in počitek ter sodobne kopalnice za osvežitev po dnevu avanture. Balkoni v teh apartmajih so kot nalašč za uživanje v jutranji kavi ali večernem kozarcu vina ob panoramskem razgledu na gore.

Sama destinacija Golte je raj za ljubitelje narave. Bližnje pohodniške in kolesarske poti ponujajo nešteto možnosti za raziskovanje bujnih gozdov, travnikov in dih jemajočih razgledov. Pozimi se območje spremeni v čudežno deželo za smučanje in deskanje na snegu, zaradi česar je celoletna destinacija za aktivnosti na prostem. Golte so tudi idealna izhodiščna točka za izlet na Velenjsko jezero.

Velenjsko jezero

Odločite se za gorski oddih

Čas je, da si privoščite popoln pobeg

Velenjsko jezero in njegova okolica ponujajo popolno mešanico sprostitve, avanture in kulturnih doživetij. Ne glede na to, ali plavate v kristalno čistih vodah, raziskujete slikovite pohodniške poti ali preprosto uživate v miru izbrane nastanitve, ta destinacija obljublja nepozaben in pomlajevalni pobeg. Z namestitvijo v udobnih apartmajih v Topolšici ali na Golteh, boste našli idealno izhodišče za svoje avanture in kar najbolje izkoristili svoj čas v tem čudovitem delu Slovenije.

Zato spakirajte kovčke in se pripravite na odkrivanje idiličnega zatočišča, ki vas čaka ob Velenjskem jezeru.