Električno gorsko kolo-400.

Strinjamo se, da mnogi uživajo v tistem pristnem kolesarjenju s klasičnim kolesom, a gotovo je veliko tudi takšnih, ki jim razgibana slovenska pokrajina predstavlja prevelik izziv. Zanje je zato prava izbira električno gorsko kolo. Kvalitetna in elegantna električna kolesa predstavljajo ekonomično različico transporta, kot tudi premagovanje daljših in zahtevnejših tur, brez prevelikega napora. Zato so električna kolesa idealna tudi za tiste, ki morda niso navdušeni nad običajnim kolesarjenjem, a želijo prispevati k varovanju okolja in izboljšati svoje počutje.

Ponudba koles

Ne glede na to, ali ste kolesarski začetnik ali izkušen kolesar, ki je prevozil že na tisoče kilometrov, vas vabimo, da si ogledate našo ponudbo. Vanjo smo uvrstili različna električna kolesa, ki so lahko mestna, treking ali gorska. Svojo izbiro boste seveda prilagodili svojim željam in namenom. Če vam bo novo električno kolo, služilo kot prevozno sredstvo, za vožnjo v službo in po drugih nezahtevnih, oziroma bolj ravnih terenih, bo za vas primeren mestni model. Če ste avanturist, ki uživa v vožnji po razgibanem terenu, gozdnih poteh in hribih, potem je električno gorsko kolo prava izbira za vas. Če pa iščete nekaj vmes, je treking električno kolo idealna izbira, saj se odlično obnese tako v mestnem okolju kot na manj zahtevnem naravnem terenu.

Odlično spopadanje z zahtevnimi tereni

Električno gorsko kolo spada med najbolj razširjene vrste električnih koles in se odlično spopada z zahtevnimi tereni, kot so makadamske in gozdne poti, ter strmi klanci. Primerno je za športno kolesarjenje. Njihova posebnosti so precej robusten okvir, kvalitetno vzmetenje, hidravlične zavore in širše pnevmatike, zaradi katerih je vožnja po neravnem terenu in raznih brezpotjih še preprostejša. Takšno kolo ima tudi močan motor ter večjo baterijo, da je lahko kos vsem izzivom in poskrbi, da vožnja po strminah in gozdnih poteh ni prenaporna.

Več različic

Gorsko električno kolo poznamo v več različicah, na primer prednje vzmeteno in polno vzmeteno. Prva različica je idealna za tiste, ki načrtujete zahtevnejše vzpone, saj vam bo omogočila tudi uživanje v lažjih spustih. Polno vzmeteno gorsko električno kolo pa ustreza zelo razgibanim terenom, ki zahtevajo nekoliko bolj tehnično naravnane spuste. Za dodatne informacije o vrstah gorskih električnih koles nas lahko kontaktirate, z veseljem vam bomo pomagali pri vaši izbiri. Vabimo vas tudi, da si ogledate ponudbo naše spletne trgovine, kjer vas že pričakujejo električna gorska kolesa.

Ste pravi avanturist in vam kolesarjenje po brezpotjih predstavlja izziv? Načrtujete družinske kolesarske izlete po bližnji in daljni okolici? Električno gorsko kolo bo za vas zagotovo odlična izbira, zato izkoristite trdnost njegovega močnega okvirja, zaupajte širokim pnevmatikam in se prepustite razburljivi vožnji v neznano!