Ste tudi vi eni izmed tistih pustolovskih src, ki se najraje spravi na pot z motornim konjičkom? Ste se že vprašali, kako lahko vašo vožnjo ali vožnjo vaših bližnjih po okoliških mestih olajša skuter 25?

Kaj je skuter 25 in kaj nudi? Skuter 25 je poimenovanje za izredno vrhunsko oblikovan skuter proizvajalca Peugeot. Gre za skuter, ki velja za najbolj prodajan evropski dvokolesnik s posebnim LED svetlobnim napisom ter Euro 4 motorjem. Motor odlikuje praktičnost, ki jo zagotavlja velik predal, ki se nahaja pod sedežem ter priročna kljukica, ki se nahaja pred voznikom in omogoča varno namestitev torbe, nahrbtnika ter drugih osebnih elementov voznika. Ker je varnost med vožnjo na prvem mestu.

skuter 25

Varnost med drugim povečujejo 12 colske pnevmatike, ki povečajo stabilnost vozila ter povečajo varno ustavljanje, prav tako pa ima skuter na sprednjem delu disk (170 mm), ki zagotavlja kakovostne zavore. Če ste pristaš varne in hkratni udobne vožnje ne smemo pozabiti omeniti hidravličnih amortizerjev ter udobnega in ravnega sedeža na katerem se lahko brez težav peljeta kar dve osebi. Tako vaš prijatelj ali prijateljica ob vas ne bo več pešačila. K udobju in enostavnosti vožnje pa prispeva tudi avtomatski menjalnik.

Kaj pa cena in možnosti nakupa?

Za vozilo skuter 25 boste odšteli med 2.000 in 3.000 evri, pri čemer so najugudnejši pogoji v času akcijskih cen, lahko pa se odločite tudi za hitri kredit. Tega pridobite zelo enostavno – potrebujete samo kopijo osebnega dokumenta, svojo davčno številko ter dokazila o zadnjih prelivih plače (na primer zadnji izpisek bančnega računa). Kredit lahko najamete za obdobje 72 mesecev, pri čemer je prvi obrok najvišji.

Nakup lahko opravite preko spleta vsak delovnik med osmo in osemnajsto, prav tako pa lahko nakupe in servisiranje opravite pri pooblaščenih servisih po Sloveniji in sicer v Šmarci pri Kamniku, v Ljubljani, Radomljah, Murski Soboti , Mariboru, Celju, Velenju, Kopru, Novi Gorici, Novem mestu, Ravnah na Koroškem in drugod.