V majice se radi oblečemo prav vsi. Če pa je majica posebej zasnovana za nas, pa še toliko bolje. Takšne majice lahko imenujemo kar personalizirane majice in se še posebej dobro obnesejo kot darilo za rojstni dan ali katerokoli drugo priložnost. Na voljo so zabavne in smešne majice z najrazličnejšimi motivi in napisi. Ste kdaj za darilo že prejeli takšen tekstil? Ste ga morda sami komu podarili.

Kaj pa pivske majice? Ste zanje že slišali? Takšna vrsta tekstila je še posebej zabavna. Na majici je v tem primeru napisana kakšna izjemno zabavna misel, poleg pa ne sme manjkati niti simpatična oziroma humoristična slika ali motiv.

Velika izbira pivskih majic v spletni prodajalni

Pivske majice v številnih podobah so vam na voljo v priznani spletni prodajalni z darili. Izbirate lahko med nešteto napisi in motivi. Prav vse majice so res nekaj posebnega in unikatnega, zato se bo kar precej težko odločiti za finalno.

Pred izbiro pivske majice za svojega obdarjenca ali obdarjenko se vsekakor pozanimajte tudi o pravi velikosti in najljubši barvi. Na voljo je na primer črna pivska majica, na kateri je zapis Imam rojstni dan! (kupi mi pijačo). Vas zanima, kaj je dodano pod napisom v živo rumenem barvnem odtenku? Vsekakor! Preverite v spletni prodajalni. Zagotovo boste navdušeni nad idejo.

Še druge pivske majice s še bolj zabavnimi napisi

V prelepem modrem barvnem odtenku vam je na voljo pivska majica, na kateri je zapisano, da pivo povezuje ljudi. Z njo lahko obdarite kakšnega pivoljuba, saj bo majico z veseljem oblekel za prav vsako zabavo. Če pa morate obdariti nekoga, ki prisega na dobra vina, je izbira bele pivske majice z napisom Če v nebesih ni cvička, jaz ne grem gor. Napis je v črni barvi, le beseda cviček je obarvana v živo rdečo barvo, tako kot se za takšno vrsto vina seveda spodobi.

In obdarjenca želite spraviti še bolj v smeh, mu lahko podarite majico, na kateri je zapisanih kar 10 različnih razlogov, zakaj je pivo boljše od ženske.

V prodajalni si lahko sami ogledate še druge izjemno zabavne pa tudi izvirne pivske majice. Med tako bogato ponudbo boste zagotovo našli majico, ki bo primerna tudi za vašega slavljenca ali morda slavljenko.