Igre FRIVSte sami doma ter nimate nič zabavnega ali zanimivega za početi? Naj vam predstavimo igre FRIV. Na spletni strani friv.si, boste odkrili več sto brezplačnih spletnih iger.

Brez skrbi, če vam tuji jeziki niso čisto domači. Igre FRIV so v celoti prevedene v slovenščino. Naj vam povem, da za igranje teh spletnih preprostih iger ne potrebujete dodatne računalniške strojne opreme (joystick, volan s pedali ipd.), saj so sila enostavne. Igre FRIV zahtevajo samo internetno povezavo, povprečen ali podpovprečen računalnik ter obilo veselja. Za obvladovanje teh iger ne potrebujete nikakršnega predznanja o igranju spletnih iger.

Igre FRIV lahko igra prav vsak. To je lahko prvo-šolček, ki se uči upravljati z računalnikom, ali pa odrasla oseba, ki se po napornem delavniku želi samo malo sprostiti in nasmejati ali obujati spomine na otroštvo. Na prej omenjeni spletni strani si boste lahko krajšali čas z miselnimi, dirkalnimi, arkadnimi, športnimi kakor tudi zabavnimi igrami.

V kolikor vaz zanimajo opisi posameznih iger, so za vas uredili tudi to. Pripravili so slovenske opisi nekaterih zanimivih iger. Obiščite spletno stran, s klikom na zgoraj omenjeni spletni naslov, prebudite otroka v sebi ter zbežite za nekaj trenutkov iz realnega sveta.