Element, ki lahko rečemo, da je uporaben del vsake hiše ali stanovanja kot tudi raznoraznih delavnic so zagotovo vezice, ki jih lahko uporabljate na mnogo načinov. Priljubljene vsestransko uporabne vezice, so izdelane iz nylona 66 in so izredno odporne na temperaturne spremembe saj je njihov razpon uporabe možen od -40° pa kar do +80°. Na voljo so vam različna pakiranja vezic.

Omenjene vezice so tako zelo vsestransko uporabne, saj jih lahko uporabljate tako za kable kot tudi vezavo katerihkoli drugih elementov. V kolikor ste človek, ki rad postori tudi kaj sam, jih lahko s pridom uporabite tako doma, kot na morju ali avtomobilu. Najbolj nepogrešljive so pri domačih opravilih, tako na vrtu, kot v delavnicah ker jih najpogosteje uporabljajo za pritrjevanje kablov jih boste v prodajalnah našli na večjih prodajnih oddelkih, saj so lahko zelo uporabne tudi pri kot smo rekli vseh domačih opravilih.

vezice

 

Zaradi svoje dobre nosilnosti, kar jim omogoča nylon imajo tudi visoko nosilnost, saj lahko držijo lažje predmete do nekje 8kg, kot tudi težje predmete nekje do 75kg. Raznovrstne vezice, ki so vam na voljo vam omogočajo različno držanje snopov nekje od fi 22 mm, pa kar do fi 220 mm. V široki ponudbi boste našli prave zase, tako male, ki so primerne za spenjanje vrečic z piškoti ali katerih koli drugih domačih izdelkov, do močnejših, ki jih lahko uporabljate tudi v sadovnjaku ali morebiti v vinogradu. Različne vezice so vam na voljo v črni ali beli barvi, v določenih prodajalnah imate na voljo tudi zelene, vam pa za uporabo vezic, ki bodo izpostavljene soncu priporočamo izbiro črnih, saj zdržijo dlje.

Ponudba vezic vam omogoča široku uporabo, vse so izdelane iz izredno trpežnega materiala, ki vam omogoča uporabo v vseh letnih časih, tako pozimi kot tudi v poletni vročini.