Rovnado cars je podjetje, kje boste lahko kupili nov ali rabljen avto in ga uredili tako, da bo zgledal na zunaj lepo ter bo čist na znotraj. Obvladajo strokovno globinsko čiščenje avta in vam očistijo vso notranjost. To pomeni, da očistijo sedeže, blago v avtu, usnje in armaturo ter druge dele, ki so lahko plastični, leseni ali kovinski. Na zunaj pa vam lahko naredijo keramičen premaz preko avta, ter ga tako zaščitijo in če je star, tudi s tem obnovijo njegovo prvotno barvo. Bolj, kot je debel keramičen premaz, bolj bo vaš avto imel brezhibno ogrodje, zato se splača, če ga boste imeli vsaj še nekaj let. Ta premaz drži vsaj 15 let.

čiščenje avta

V podjetju Rovando cars lahko kupite rabljena vozila iz domačega trga ali pa iz tujine, ker so tam še cenejša. Imajo tudi take znamke in modele, ki jih pri nas ni mogoče dobiti, ker je trg premajhen. Uvozijo avto, ga prej preverijo, da je ve v redu in pripravijo homologacijo ter vse papirje, da ga lahko registrirate na sovje ime.

Vozilo, ki ga kupite, ga lahko tudi uredijo in očistijo ter negujejo. Če je rabljen, je dobro, da se ga premaže s premazom, ki bo preprečil, da se avto opraska in da mu barva zbledi ali posivi, če je bela. Tako bo vaš avto s keramičnim premazom vedno lep in znotraj bo dišal po cvetlicah, ker bo tako čist.

Za avto lahko naročite tudi poliranje, če ni več lep in voskanje. Seveda pa ga bodo lahko tudi servisirali, zato se le oglasite pri njih. Servis vam naredijo lahko redni ali preventivni in vam svetujejo ter vam prisluhnejo, kaj potrebujete. Upoštevali bodo vaše želje in zahteve ter vam pomagali vzdrževati avto, da vam bo še dolgo služil oziroma, da ga boste lahko dražje prodali, če se za to kdaj odločite.