Samohodna akumulatorska kosilnica-400

Če niste ljubitelji košnje, je samohodna akumulatorska kosilnica, prava rešitev za vašo zelenico.

Košnja domače zelenice predstavlja marsikomu odvečno in monotono opravilo, kateremu bi se najraje izognili. Če želimo imeti urejeno zelenico, je to opravilo nujno potrebno, saj trava neprestano raste. Včasih je košnja predstavljala težaško delo, saj so jo ljudje opravljali z ročnimi kosami, sledile so težke in okorne kosilnice, ki so v današnjih časih, na srečo ostale v preteklosti. Da lahko košnja postane prijetno opravilo, vas lahko prepriča  najnovejša samohodna akumulatorska kosilnica za popolno zelenico.

Prednosti samohodne akumulatorske kosilnice

Če niste ljubitelji košnje, radi pa imate urejeno okolico, je samohodna akumulatorska kosilnica, prava rešitev za vas. Kosilnice EGO Power+ so sinonim za moč in zmogljivost, ki se brez težav kosajo s bencinskimi kosilnicami. Samohodna akumulatorska kosilnica ima vgrajen samodejni pogonski sistem, ki omogoča popoln nadzor nad delovanjem. Velika prednost je tudi univerzalna združljivost baterij, kar pomeni, da lahko za delovanje uporabite baterije poljubne velikosti kateregakoli orodja iz linije EGO Power+.

Upravljanje samohodne akumulatorske kosilnice je z zelo enostavno.

Udobje in učinkovitost

Samohodna akumulatorska kosilnica se ponaša z zelo enostavnim načinom upravljanja. Lahki,  kljub temu pa zelo trpežni materiali, iz katerih je izdelana, ji omogočajo enostavno manevriranje. V eni košnji vam bo brez težav pokosila tudi do 1200 m² zelenice.

Lastnosti akumulatorske samohodne kosilnice

Prepričani smo, da vas bodo navdušile spodnje tri ključne prednosti:

– Zložljivost – enostavno jo lahko zložite in pospravite v vsak kotiček vaše garaže ali lope.

– Nastavljiva hitrost košnje

– Košnja ob slabi vidljivosti –  vgrajene LED luči poskrbijo, da bo vaša zelenica popolnoma pokošena, tudi ob morebitni slabi svetlobi.

 

Prednosti akumulatorske kosilnice

Zaradi hitrega tehnološkega napredka, se lahko samohodna akumulatorska kosilnica pohvali z neverjetno močjo, veliko prostornino in uspešno košnjo, katero v nasprotju z bencinsko kosilnico, opravi brez hrupa, strupenih hlapov in dima. Poleg tega, da je izredno lahka in enostavna za uporabo, velja tudi za zelo priročno, saj jo lahko zložite in postavite pokonci, kar predstavlja prihranjen prostor in enostavno shranjevanje. Prav tako nima električnih kablov, na katere bi morali med košnjo paziti, da jih ne poškodujete, kar je lahko zelo nevarno.

Kosilnica se lahko pohvali z neverjetno močjo, veliko prostornino in uspešno košnjo.

Katero kosilnico izbrati?

Izbira je odvisna od vaših potreb po košnji in velikosti zelenice, naši strokovnjaki za vrtno opremo, pa vam bodo z veseljem in z bogatim znanjem, pomagali pri sprejetju končne odločitve.

Če si želite doživeti harmonično košnjo brez hrupa, tresenja in neprijetnih izpustov, bo  ena izmed samohodnih akumulatorskih kosilnic iz naše pestre ponudbe, sigurno uresničila vse vaše želje. Sodobna tehnologija in inovativne funkcije bodo poskrbele, da bo košnja postala prijetno in učinkovito opravilo.