V ponudbi podjetja Acenta boste našli domofone, primerne za hiše, večstanovanjske objekte in poslovne prostore. Če iščete kvaliteten domofon s kamero, ki bo deloval več kot 20 let, in želite prilagodljive možnosti (kot so avdio, video, čitalec prstnih odtisov), potem so domofoni Comfort-el prava izbira. Odlikujejo jih visoka odpornost na vremenske vplive in udarce ter odlična kakovost zvoka in slike, tudi ponoči. Prav tako izpolnjujejo stroge ekološke in tehnološke standarde in so izdelani v Evropski uniji. Poleg tega ponujajo napredne pametne domofone s številnimi funkcijami.

Izbor najboljših domofonov za vaš dom ali pisarno

Na spletni strani Comfort-el lahko izbirate med vrhunskimi domofoni priznanih blagovnih znamk, ki bodo zadovoljili tudi najbolj zahtevne uporabnike. Poleg odpiranja vrat ponujajo številne napredne funkcije. Pred nakupom je pomembno razmisliti, za kateri objekt potrebujete domofon – ali gre za blok, hišo ali pisarno. Njihova ponudba vključuje kakovostne domofone, med katerimi je tudi domofon s kamero.

Domofon s kamero

Prilagodljivi domofoni za večstanovanjske objekte

Bticino Sfera domofoni so idealni za večstanovanjske objekte, od blokov s tremi do 4000 stanovanji. Te domofone lahko namestijo vodoravno ali navpično, kar omogoča prilagoditev potrebam objekta. Na voljo so v avdio in video različici, ter s kamero. Modeli Nova Sfera in Sfera Robur ponujajo različne oblikovne linije; Nova Sfera ima modern videz, medtem ko je Sfera Robur robustna in primerna za spomeniško zaščitene objekte. Bticino Sfera domofoni so kakovostni, nadgradljivi in imajo privlačen dizajn.

Napredni domofoni s kamero

Pametni domofoni, priljubljeni med tehnološkimi navdušenci, vključujejo vrhunske modele različnih proizvajalcev. Med njimi so Bticino, Legrand in Doorbid. Bticino domofon s kamero je visokokakovosten in nadgradljiv izdelek, razvit in izdelan v Evropi, z mnogimi referencami v Belgiji, Nemčiji, Italiji in Sloveniji. Namenjen je za eno- ali dvostanovanjske hiše ali pisarne. Zunanja tipka je okrogla in preklopna, omogoča uporabo ene tipke za eno enoto ali dveh tipk za dve enoti. Bticino Linea 3000 ponuja različice z avdio ali video funkcijo ter brezstični čitalnik za odklepanje vrat. Domofon s kamero je vse bolj priljubljen zaradi svoje kakovosti.

Napredni domofoni za večjo varnost in nadzor

Sodobni domofoni so se razvili v napredne naprave za nadzor dostopa do naših domov. Prej so omogočali le klasičen poziv in avdio pogovor med obiskovalcem in stanovalcem, zdaj pa ponujajo veliko več. Z video domofoni lahko poleg zvoka vidite tudi sliko osebe pred vrati. Napredni WiFi domofoni omogočajo prejemanje pozivov in slik na mobilni telefon. Poleg tega video domofoni omogočajo tudi priklop dodatnih kamer. To pomeni, da lahko spremljate dogajanje v hiši in na dvorišču. To povečuje varnost in nadzor nad vašim domom.