Ročna limfna drenaža pomaga pri zabuhlosti telesa, zastajanju vode, celulitu in odvečni teži, pri zabuhlosti podočnjakov, zmanjšuje stres, ohrnija napeto kožo, pri aknasti in zamaščeni koži, razstruplja tudi telo. Zelo je učinkovita, če je izvedena nežno in z občutkom, ko utripajo žile, zaradi tega se naročite pri pravih mojstrih, ki jih najdete na tej povezavi www.vita-spa.si/rocna-limfna-drenaza/ in se prepustite zdravju ter dobremu počutju. Ročna limfna drenaža je ena izmed najboljših terapij za izboljšanje telesnega in duševnega počutja, ker tudi sprošča.

ročna limfna drenaža

Če hočete doživete res prave  rezultate, je ročna limfna drenaža edina pot do resnejšega uspeha, saj človeška roka dejansko čuti, kako mora masirati določene obolele dele teles in reagira na vaško vašo spremembo, če je mojster tako streniran. Zato ne dela ničesar na silo in so rezultati res pravi. Zato je najbolj modro, da se odločite za pravo ročno masažo in ne za strojno lai kakšno drugo, kajti lahko pride še do večjih poškodb, kot jih imate sedaj.

Ročna limfna drenaža vam bo zares učinkovito pomagala takoj, ker vam bo iztisnila odvečno in zastalo vodo iz telesa, ki povzroča vnetja, zabuhlost, zastrupljanje telesa in zelo slabo počutje, otekle noge in bolečine v ledvicah, ker voda zastaja. Izvesti pa se mora res pravilno, kajti ta voda lahko še bolj zastrupi telo, če masaža ne izvede prav. Ročna limfna drenaža se izvaja proti srcu, da se lahko odvečna voda prav izloči iz telesa.

Nekaj obiskov pri pravih mojstrih vas bo postavila spet v super ravnovesje da ne boste mogli verjeti, da je to vse možno. Vendar je seveda vredno preizkusiti, dokler tega ne naredite, ne boste vedeli, kako vam lahko pomaga. Potem pa boste studio obiskovali redno in z veseljem. Cena za drenažo pa je neprecenljiva za to, kar boste v kratkem času dobili in se ne more primerjati z dobrim počutjem.