PorokaEno največjih dejanj v posameznikovemu življenju je tudi poroka. Poroka je obred, ko si partnerja zaobljubita večno zvestobo in ljubezen. To je zares svečani dogodek, ki nam mora ostati v spominu vso življenje. Kako bomo organizirali poroko, je odvisno od naših želja in finančnih zmožnosti. Nekateri imajo poročni dan v mislih natanko izdelan že dolgo, preden se zgodi. Poročne tradicije se sicer razlikujejo med državami, kulturami in verami. Trend snežno bele poročne obleke s tančico pri nas velja že vse od sredine 19. stoletja. Ta je sprva pomenila statusni simbol, nato pa žensko nedolžnost. Danes se vse več nevest odloča za raznobarvne poročne obleke.

Poročni obred vključuje glasbo, molitve, prisego med partnerjema o večni zvestobi, čemur sledi izmenjava prstanov med ženinom in nevesto. V krščanski religiji nato svatje posujejo slavljenca z belim rižem, nevesta pa vrže šopek cvetja med neporočene ženske. Tista, ki šopek ujame, se naj bi po pregovoru poročila v letu dni. Poroka se nadaljuje s poročnim slavjem. Katero lokacijo za poročno slavje si bomo izbrali, naj bo tudi odvisno od števila povabljencev oz. svatov. Če vabimo 100 ali več ljudi, potem si izberimo hotel ali restavracijo, tako da za strežbo, hrano in preobrazbo prostorov poskrbijo drugi. Prav tako je tak prostor zelo primeren za rajanje, ki sledi. Za dobro vzdušje in zabavo poskrbi glasbena skupina, v Sloveniji je to največkrat narodnozabavni ansambel. Poleg plesa in glasbe v živo se gostje zabavajo tudi ob družabnih igrah. Svatje ženina in nevesto obdarijo z darili, ki je največkrat v denarni obliki. Ženin in nevesta na koncu poročnega slavja narežeta poročno torto, ki se porazdeli med vse prisotne na zabavi.

Sanjska poroka je želja vseh ženinom in nevest. Uresničijo jo lahko v hotelih Epic Eco Hotel Group, kjer vsi svatje dobijo tudi 10% popust na cene hotelskih storitev. Nudijo vam poročne menije po dostopnih cenah, živo plesno glasbo, željeno postavitev miz in stolov ter dekoracijo prostora. Ne odlašajte in rezervirajte prostor še danes.