Plinski žariKaj pomislite, ko slišite besedo piknik? Verjetno vam takoj na misel pridejo vonj po sočnih zrezkih, hrustljavo zapečenih ribah in dišeča zelenjava. Kot veste, si piknika na domačem vrtu ne moremo predstavljati brez plinskega žara.  Oglejte si ponudbo plinskih žarov na strani http://www.salonpohistva.si/plinski-zari.

Plinski žari so nepogrešljiva oprema za piknike v času vročih poletnih dni. Običajno za gorivo uporabljajo propan ali zemeljski plin. Za razliko od žarov na oglje, plinski žari omogočajo peko takoj in zato ne izgubljamo časa s kurjenjem. Za uporabo so pripravljeni v zgolj nekaj minutah. Različne površine za kuhanje omogočajo v kombinaciji z drugimi dodatki pripravo jedi na tak način, ki ga ni mogoče doseči z žarom na oglje. Plinski žari se čistijo tako, da samo umijemo ploščo. Njihova prednost je tudi to, da ne proizvedejo pepela ali saj.

Spletna trgovina SalonPohistva ima v ponudbi plinske žare različnih oblik in cenovnih razredov. Na voljo so plinski žari z različnim številom gorilnikov, nekateri imajo podnožje s koleščki za enostavno premikanje, drugi pa so brez nog, zato jih brez težav postavimo tudi na mizo. Za bolj zahtevne so tu plinski žari na vozičku s ploščo ali rešetko, pokrovom, posodo za zbiranje odpadne maščobe ter prostorom za obešanje pripomočkov za žar. Vsekakor je izbira zelo velika, zato boste našli ravno pravi plinski žar za vaše potrebe. Prijeten piknik Vam želimo!