Bo vaša sestra, teta, nečakinja, soseda ali katera druga oseba kmalu postala mamica? Ste že razmišljali, kaj ji boste dali za darilo ob tej priložnosti? Personalizirane ninice so gotovo darilo, ki bo razveselilo vsako mamico, z njo pa bodo zadovoljni tudi malčki, ki se s svetom še spoznavajo.

Personalizirane ninice spremljajo otroka praktično od rojstva. So mehke in nežne in zato primerne za stiskanje crkljanje in kar je najpomembnejše – dajejo občutek varnosti. Malčki jih stiskajo k sebi, ko so žalostni in ko jih kaj zelo razveseli, z njimi se igrajo in spijo, skratka skoraj se ne ločijo od njih. Vzamete jih lahko tudi s seboj v porodnišnico in jo že tam date malemu bitju v posteljico. Tako bo imel občutek, da ni nikoli sam in bo pomirjen.

Če boste ninico dali za darilo, potem se odločite za ninico, ki bo imela posebno noto, kar pomeni, da dajte nanjo izvesti otrokovo ime. To bo še bolj polepšalo ninico, darilo pa bo bolj osebno in namenjeno točno določenemu otroku. Ker ninice uporabljajo majhni otroci, katerih koža je zelo občutljiva, so ninice izdelane iz muslin tkanine, ki jo obožujejo tako dojenčki kot mamice. Gre namreč za izjemno trpežno tkanino, ki zdrži veliko pranj, ne da bi se bistveno uničila.

personalizirane ninice
Personalizirane ninice bodo otrokov najboljši prijatelj pri vseh dogodivščinah, dajale mu bodo občutek varnosti in sprejetosti. Otrok jo lahko vzame v vrtec in se tako lažje sooči z vstopom v nov svet, poln drugih otrok in brez mame, ki bi mu bila ves čas na voljo. Ninica mu bo v uteho, saj ga bo spominjala na dom in tako bo lažje prebrodil čas v vrtcu.

Če želite še posebej presenetiti mamico in dojenčka, potem naročite paket dobrodočlice, kamor lahko poleg ninice zapakirate še personalizirano odejico ali kopalno brisačo, zraven pa lahko dodate še lepo voščilo ali posvetilo in darilo bo popolno.