Ali slabo vidite na daljavo? Morda potrebujete korekcijska očala?

Korekcijska očala so še posebej pomemben element, ko pride do slabovidnosti. Z njihovo uporabo se spremeni kot svetlobnih žarkov, kateri vstopajo v oko. Namenjena so tako mlajšim kot starejšim osebam. Je pa vse odvisno od očesne napake oziroma dioptrije. Korekcijska očala lahko uporabljamo tako za kratkovidnost kot za daljnovidnost. Namenjena so pa tako starejšim, kot mlajšim osebam. Seveda moramo prej opraviti pregled oziroma meritev dioptrije, saj se le tako prepričamo, kakšna očala res potrebujemo. Pri meritvi dioptrije se izmerijo vsi podatki, kateri so nujno potrebni za najboljšo izbiro korekcijskih očal. Pregledi v optiki Moj optik trajajo od 20 do 30 minut.

Pri korekcijskih očalih imajo pomembno vlogo seveda tudi okvirji. V optiki Moj optik imate veliko izbiro okvirjev po vaši izbiri. Največ okvirjev je izdelanih iz jekla, titana ali kovin. Čedalje bolj popularne so pa izdelane tudi iz naravnih materialov.

korekcijska očala

Najpomembnejšo vlogo pri korekcijskih očalih pa imajo seveda korekcijska stekla. Kakšna stekla potrebujemo? Specialisti pri optiki Moj optik vam bodo svetovali, katera stekla bi bila najbolj optimalna za vaš vid, saj niso vsa stekla primerna za vsakogar. V optiki Moj optik lahko tudi naročimo sončna očala z dioptrijo. Tako, da boste lahko tudi v sončnih dneh lahko nosili sončna očala in ob enem bili priskrbljeni za vaš vid.

Zelo pomembna so še posebej korekcijska očala za mlajše otroke. Pri njih moramo še posebej biti pozorni, da bodo očala močna in vzdržljiva. Saj vemo, da otroci radi razgrajajo in se očala hitro poškodujejo, tako da morajo biti se posebej iz dobrih materialov. Očala lahko dobimo tudi na recept, v primeru če imamo sklenjeno zdravstveno zavarovanje. Seveda pa vam bojo optiki svetovali,  da boste našli očala v vašem cenovnem razredu.

Torej potrebujete korekcijska očala? Oglasite se v optiki M optik še danes in si jih priskrbite.