Etiketirke so sodobne naprave, ki vam omogočajo avtomatiziranje lepljena etiket na produkte. Sodobne etiketirke so različne in so lahko samo za eno vrsto embalaže ali prilagodljive na več embalaž. Pazljivi morate biti pri izbiri velikosti tega stroja, da bo ustrezal vaši embalaži, saj se lahko pri tem uštejete, če tega prej ne premislite dobro, zato se posvetujte s svetovalcem, ki vam bo pomagal najti pravi stroj za vas. Vaša proizvodnja se bo tako bistveno pohitrila in vi se boste lahko ukvarjali s poslom, ki ga hočete opravljati.

etiketirke

Avtomatske etiketirke so večji stroji, ki so namenjeni majhnim in velikim proizvodnjam. Manjši stroji so specializirani za eno vrsto embalaže in lahko delajo z določeno embalažo do določene velikosti. Večje in bolj prilagojene etiketirke pa lahko se prilagodijo okrogli ali kvadratni embalaži ter tudi več različnim velikostim. Na embalažo boste lahko nalepili vse etikete, take, ki bodo promovirale izdelek in tiste s podatki, ki morajo biti na embalaži zaradi zahtev države in predvsem zaradi tega, da so kupci informirani.

Delali boste s katero koli vrsto embalaže želite, s stekom, kovino, kartonom in plastiko ter z različnimi oblikami embalaže. Položite izdelke na tekoči trak in vse ostale procese stroj opravi kar sam zelo natančno in zanesljivo. Vse etikete bodo nalepljene na embalažo točno ter enako, kar bo poleg dobro narejenih etiket dajalo izdelkom profesionalni videz.

Etiketirke so lahko tudi ročne za majhne serije, kjer etikete pogosto spreminjate. Za majhne serije se ne splača kupovati velikega stroja. Vendar ročna etiketirka olajša delo, ker natisne etikete in jih z vašo pomočjo nalepi na pravilna mesta na embalažo. Tako boste hitro in enostavno opremili vse vaše proizvode, izberete pa primeren stroj za količino, ki jo imate za polepiti. Izstopajte s pomočjo etiket, ki naj bodo boljše od konkurence, da bodo stranke kupile vaše izdelke in vam prinesen denar. Pri tem je embalaža izjemnega pomena.