Že dlje časa iščete čistilni servis, ki bi vestno čistil vaše poslovne prostore? Če je vaš odgovor da, potem kliknite na spletno stran https://cistociscenje.si/ podjetja Eko čistilni servis, ki poskrbi, da bodo vaši poslovni prostori vsak dan očiščeni z ekološkimi čistili. Izkušena ekipa čistilnega servisa ima znanje, kar pomembno vpliva na dobro opravijo delo, za katero so poklicani. Zavezani so profesionalnemu odnosu, kar vedno znova potrdijo tudi njihove zadovoljne stranke. Podjetje Eko čistilni servis omogoča čiščenje poslovnih prostorov od pisarn, zasebnih ambulant, zdravstvenih domov, gostinskih lokalov, barov in tudi poslovno-proizvodnih prostorov. Poleg čiščenja lahko po potrebi poskrbijo tudi za urejanje okolice vašega podjetja oz. poslovnih prostorov. Čistilni servis vam je na voljo 24 ur na dan, sedem dni na teden, zato ne odlašajte in jih kar takoj kontaktirajte.

čistilni servis

Čistilni servis, ki poskrbi, da je vse očiščeno z ekološkimi čistili.

Zaposleni v pisarnah, večino dneva preživijo na delovnem mestu, zato je še toliko bolj pomembno, da je pisarna vsak dan čista. Čista pisarna pozitivno vplivala na produktivnost zaposlenih, hkrati pa bo naredila tudi dober vtis na stranke, ki podjetje obiščejo. Dobra stran čistilnega servisa je tudi ta, da se bo prilagodil vašim željam in urniku dela, da bodo svoje delo opravili po vašem delovnem času in seveda pred ponovnim povratkom v službo. Vse storitve so ovrednotene po fiksnih in v naprej dogovorjenih cenah.

Čistilni servis – čiščenje z ekološkimi čistili
Večina čistilnih servisov, ki trenutno deluje, uporablja običajna čistila, ki so polna kemikalij in lahko škodujejo zdravju. Ste vedeli, da lahko kemikalije v čistilih ostanejo v zraku tudi več tednov po samem čiščenju, na površinah miz pa še mnogo dlje. Zato je še toliko bolj pomembno, da se za čiščenje uporabljajo ekološka čistila, ki so hkrati varna za zdravje in okolje. Zato ne odlašajte in še danes kontaktirajte čistilni servis, da bodo vaši poslovni prostori očiščeni z ekološkimi čistili.