Dometic klima za avtodom je nesporni zmagovalec med vsemi hladilnimi napravami, ki se uporabljajo v najrazličnejših počitniških vozilih. Dometic klimatske naprave za avtodome in kamp prikolice namreč slovijo po svoji vrhunski kvaliteti in nadvse priročni uporabnosti. Številne tehnološke rešitve, sodoben dizajn in priročne funkcije so le nekatere lastnosti, ki jih ta vrhunska hladilna naprava premore. Če vam omenimo, da je Dometic prva izbira NASE, potem verjetno kaj dosti ne rabimo več povedati.
dometic klima za avtodom

Dometic FreshJet klimatska naprava

Dometic klima za avtodom serije FreshJet je eden najbolj kompaktnih in najmanjših modelov hladilnih sistemov na tržišču. Zato je več kot le primerna za vse avtodome in prikolice, s katerimi potujete na zaslužen oddih. Njena velikost tako omogoča, da na strehi svojega počitniškega vozila pritrdite tudi drugo opremo, ki jo potrebujete – solarni paneli, satelitski krožnik ali pa še eno Dometic klimo. Odločitev je popolnoma vaša.

Kljub svoji majhnosti pa Dometic klimatska naprava ne sklepa nobenih kompromisov glede svoje zmogljivosti. Vaš prostor bo neverjetno hitro ohladila, pri tem pa ne bo porabila nič kaj dosti elektrike. Njena dodatna prednost je tudi nizek in mehek zagonski tok, zaradi česar ste lahko popolnoma brez skrbi glede električne zaščite na postajališču za avtodome.

Ta odlična rešitev za vroče poletne dni se lahko pohvali s funkcijo prilagodljivega pretoka zraka, kar pomeni, da ga lahko povsem individualno prilagajate in usmerjate. Na tak način boste poskrbeli za kar najbolj optimalno hlajenje ali ogrevanje prostorov. Zahvaljujoč priloženemu ituitivnemu daljinskemu upravljalniku sodobnega in privlačnega dizajna, boste klimo povsem enostavno upravljali. In to kar iz postelje v vašem domu na štirih kolesih. Za vse ljubitelje romantike in nežnega vzdušja pa so proizvajalci v klimatsko napravo vgradili celo LED osvetlitev. Zaradi te prijetne osvetljenosti, se bo vaš avtodom spremenil v pravljično sobo z nadvse prijetnim ambientom.

Kljub temu, da bo Dometic klima prostor prijetno ohladila, pa je med delovanjem ne boste slišali. Je namreč tako tiha, da si boste zagotovo lahko privoščili miren popoldanski počitek.