Ko se odločate o nakupu agregata za električno napajanje, je ključno premisliti o vrsti pogonskega motorja. Več si preberite na naslovu: www.metalmikulic.si/oddelek/agregati/fogo-agregati/. Dizelski motorji ponujajo prednosti v obliki manjše porabe goriva in večje avtonomije v primerjavi z bencinskimi motorji. Vendar pa se lahko soočite z nekoliko višjo ravnjo hrupa pri dizelskih motorjih v primerjavi z bencinskimi. Razumevanje teh razlik je ključno pri izbiri optimalnega modela za vaše potrebe.

Enofazni ali trifazni električni agregat za elektriko

Ena od ključnih odločitev pri nakupu električnega agregata je izbira med enofaznim in trifaznim modelom. Če vaši porabniki izključno delujejo na eno fazo in ne zahtevajo trifazne napajalne enote, bo najboljša izbira enofazni agregat za elektriko. To zagotavlja optimalno izkoriščanje navedene izhodne moči agregata, brez potrebe po fazni razdelitvi.

Agregat za elektriko

Mali vir električne moči

Agregat za elektriko, ki je v bistvu mala elektrarna, sestavljata dve ključni komponenti: motor z notranjim zgorevanjem in alternator. Motor, ki je podoben tistemu v avtomobilu, poganja celoten sistem, medtem ko alternator proizvaja električno energijo. Raznolikost gorivnih možnosti, kot so dizel, zemeljski plin, propan, bencin in biogorivo, omogoča prilagodljivost in izbiro glede na specifične potrebe uporabnika.

Raznolika ponudba svetovnih proizvajalcev

Ne glede na to, ali potrebujete električni agregat za dom, kampiranje, sejemsko stojnico, kmetijo ali gradbišče, boste našli pravo rešitev v pestri ponudbi podjetja Metal Mikulić. Imajo zaloge agregatov treh vodilnih svetovnih proizvajalcev: poljskega FOGO s Honda motorji, italijanskega GenSet in največjega kitajskega proizvajalca Hailin. Vsak model prinaša visoko zmogljivost in zanesljivost za različne potrebe uporabnikov.

Kako izbrati pravega za vas?

Pri razmišljanju o nakupu prvega agregata za električno napajanje se pojavlja veliko vprašanj. Ob vse pogostejših izpadanjih električne energije, ki jih povzročajo vremenske nevšečnosti, postaja pridobitev lastnega agregata za hišo smiselna odločitev. Če ste novi v tem, se verjetno sprašujete, na kaj morate biti pozorni pri izbiri. Rešitev je le klic ali e-pošta stran; obiščite jih lahko tudi v prodajnem salonu v Radomljah pri Domžalah, kjer vam bodo skupaj s strokovnim kadrom predstavili vse možnosti in našli pravi agregat za elektriko, ki ustreza vašim potrebam.

Raznolika ponudba električnih agregatov

Ne glede na to, ali iščete električni agregat za profesionalno intenzivno uporabo ali za občasno domačo uporabo, so tu za vas. Njihova pestra ponudba vključuje agregate treh priznanih proizvajalcev. FOGO se lahko pohvali s Honda motorjem, italijansko podjetje GenSet pa proizvaja vrhunske dizelske agregate z močjo do približno 200 kW. V ponudbi imajo tudi agregate uglednega kitajskega proizvajalca Hailin, ki se hitro razvija in sodeluje z znanimi blagovnimi znamkami, kot so Honda, Yamaha in drugi. Za vse agregate zagotavljajo rezervne dele in servis. Pravočasno si priskrbite svoj električni agregat za dom ali delo na terenu ter zagotovite električno energijo tam, kjer jo najbolj potrebujete.