Kateri AED je najboljši? Na to vprašanje je težko odgovoriti in noben AED ne reši več življenj kot drug, oglejte pa si jih tukaj https://www.defibaed.si/. Vsi AED-ji rešujejo življenja. Vsi, ki jih prodajamo, so odobreni s strani Uprave za hrano in zdravila zato so dobri. Obstajajo razlike v njihovi ceni, vodoodpornosti, pomoči pri oživljanju, splošni učinkovitosti, funkcijah, možnostih prikaza, velikosti, garanciji, načinu nadgradnje, stroških lastništva in priloženi dodatki. Pokrili bomo večino teh razlik. Upoštevajte, da ne priporočamo ene naprave namesto druge, vaša izbira AED pa bo odvisna od vašega proračuna, okolja, v katerem bo nameščen AED, stopnje udobja oseb, ki se odzovejo in drugih dejavnikov. Če imate dodatna vprašanja o AED, nas pokličite in z veseljem se bomo pogovorili o AED.

AED

Cene so se občutno znižale, odkar so bili prvič na voljo sredi devetdesetih let prejšnjega stoletja, ko so se gibali med 3.000 in 5.000 $. Cena povprečnega AED-ja se danes giblje od približno 1200 $ do visokih 3000 $ za profesionalne različice AED-ja. Ko gledate stroške izdelka AED, si oglejte skupne stroške in kaj je vključeno v smislu dodatkov, dolgoročnih stroškov zamenjave in kako pogosto se dodatki zamenjajo. Pomembno je, da zgodaj Vse baterije so enake… ali so res? Med baterijami te naprave obstajajo razlike. Ta naprava ima litijevo baterijo Intellisense in ima 4-letno garancijo za zamenjavo. Baterije imajo notranji čip, ki beleži dnevne podatke o samotestiranju in imajo pričakovano življenjsko dobo 4 leta od namestitve.

Če želite, da je vaša skupnost bolj varna in da imate ljudje s težavami, ko kdo izgubo zavest, več možnosti preživetja, je najboljše, da kupite kvalitetne naprave za oživljanje in nato naredite še tečaj oživljanja ter uporabe te naprave. Tako boste lahko rešili življenje komurkoli, svojim domačim ali sosedu in tudi neznancu, če je to potrebno. Vendar mora biti naprava res kakovostna, zato jo naročite na zgornji povezavi.