Za dober in zdrav začetek dneva, je potrebno imeti udobno vzmetnico. Jogi ležišče sodi zagotovo med ležišča, ki so v samem vrhu po kakovosti. Definirati bi bilo potrebno, na kaj vse bi bilo potrebno paziti pred nakupom ležišča, saj je kar nekaj lastnosti, ki morajo biti prilagojene vsakomur posebej.

Jogi ležišče

Ko izbirate Jogi ležišče, oz. katerokoli drugo ležišče, vam je v največji meri pomembno ležalno udobje. Nekaterim ustrezajo povsem mehka, spet drugim pa trda ležišča. Izbirate lahko med štirimi različnimi trdotami, ki se označujejo po številkah in sicer od H1 do H4. H1 oznaka predstavlja mehko ležišče, medtem ko H4 predstavlja zelo trdo ležišče. Poleg trdote je seveda glavna izbira ustrezna dimenzija ležišča.  Standardne dimenzije ležišč so po širini od 80  pa do 200 cm, po dolžini pa od 190 do 220 cm. Dimenzije ležišča izbirajte glede na posteljni okvir, ki ga imate.

Vsa ležišča, pa naj bo to Jogi ležišče ali ležišča katerekoli druge blagovne znamke, imajo lahko različno sestavo jedra. Ta je lahko iz pene lateksa ali vzmeti. Vsaka od njih ima določene prednosti in slabosti. Poleg izbire sestave jedra, je zelo pomembna tudi izbira sestave prevleke. Ta je lahko iz poliestra, viskoze, poliamida, elastana ali kakega podobnega materiala.

Pestra izbira ležišč in posteljnih vložkov vam je na voljo na spletni strani www.optimo.si. Izbirate lahko med raznimi produkti ter prihranite pri nakupu z ogledom rubrike akcija, kjer lahko privarčujete tudi do 70%.

V kolikor se niste še odločili ali izbrati Jogi ležišče ali katero koli drugo ter se vam je porajalo kakršno koli vprašanje v povezavi s posteljnimi sistemi  ali ležišči, boste zagotovo našli prave odgovore na vaše vprašanje.

Na voljo so vam tudi vsa prodajna mesta po Sloveniji, tako da boste lahko izbrali sebi najbližjega.