SStenske nalepkeo vaši prostori v stanovanju hladni in pusti. Ste že izbirali slike za na stene in niste našli ustreznega motiva? Svetujemo, da si za popestritev prostorov izberete stenske nalepke Limonca. Na razpolago imajo pestro izbiro različnih stenskih nalepk. Izbirate lahko med otroškimi motivi, motivi iz narave, verzi, citati, stenskimi urami in drugimi vzorci.

S stenskimi nalepkami boste popestrili prostor in tako vam ne bo več potrebno iskati slik, ki bi jih obesili na steno. Ko se boste nalepk naveličali jih enostavno zamenjate z drugimi. Za to ne potrebujete posebnega orodja, saj je odstranitev nalepke izjemno enostavna, za seboj pa ne pušča nikakršnih sledi. Stenske nalepke Limonca, ki jih lahko kupite preko spleta in sicer preko spletne trgovine, ki jo najdete na www.stenske-nalepke.si so ugodne in različnih dimenzij. Izdelkov vam ni potrebno iskati po trgovinah, saj si lahko vse pogledate na spletu, hkrati pa lahko izbirate tudi barve nalepk in ozadja, tako da boste imeli pravo predstavo, kako bodo vaši prostori dejansko izgledali.

Na spletni strani boste našli tudi pripomočke za montažo ter navodila za namestitev. V primeru kakršnih koli vprašanj o stenskih dekoracijah imajo za vas pripravljene odgovore. Če pa si želite darilce z njihove strani, jim zaupajte svojo zgodbo o prenovi vašega doma.