Poklicni tečaj predšolska vzgoja, ki se izvaja v okviru izobraževalnega centra Sofizo je namenjen vsem tistim posameznikom, ki radi delate z otroki in si želite stopiti na tovrstno poklicno pot. Naziv, ki ga boste pridobili po končanem izobraževanju je vzgojitelj/vzgojiteljica predšolskih otrok in vam omogoča, da v življenju najmlajših pustite pomemben pečat. Ste med njimi tudi vi in vas zanima poklicni tečaj predšolska vzgoja – prijavi se zdaj in stopite na pot izjemne družbene odgovornosti.

Sofizo izobraževalni center vam poleg odličnega znanja in želene izobrazbe, ponuja tudi številne druge prednosti, ki bodo vaše šolanje olajšale in naredile še bolj zanimive. V nadaljevanju vam predstavljamo, zakaj bi morali izbrati prav njihov program.

Poklicni tečaj predšolska vzgoja

Zakaj se odločiti za poklicni tečaj predšolska vzgoja?

Če si želite pridobiti poklic s poslanstvom, potem je poklicni tečaj predšolska vzgoja zagotovo pravi za vas, Tekom izobraževanja na Sofizo izobraževalnem centru boste pridobili številne teoretične in praktične izkušnje, ki vam bodo pomembno pomagale pri iskanju najboljše zaposlitve. Na vaši novi poti do poklicnega uspeha vam bodo pomagali izkušeni predavatelji, profesorji in ostali strokovni delavci, ki vas bodo lahko naučili zares veliko.

Program predvideva veliko praktičnega usposabljanja, ki vas bo kar najbolje pripravilo na dejansko opravljanje dela v vrtcu. S praktičnim znanjem, novimi spretnostmi in zlata vrednimi veščinami pa boste lahko najmlajšim med varstvom ponudili kar največ. Če vas torej veseli kvalitetna skrb in varstvo otrok, se še danes vpišite na poklicni tečaj predšolska vzgoja. Za več informacij o prijavah si oglejte spletno stran izobraževalnega centra Sofizo.

Sofizo je kandidatom prijazna izobraževalna ustanova

Sofizo velja za kandidatom prijazno izobraževalno ustanovo, ki je kar najbolj prilagojena vsakemu posamezniku in nudi najbolj kvalitetno znanje in šolanje. Za njihove srednješolske in višješolske programe se odločajo predvsem tisti posamezniki, ki zaradi takšnih ali drugačnih razlogov potrebujejo kar najbolj prilagojeno izvajanje izbranega izobraževalnega programa. Govorimo predvsem o odraslih, ki so že zaposleni in si želijo spremembo karierne poti, vendar pa zaradi vsakodnevnih obveznosti ne morejo obiskovati šole s klasičnim programom.

poklicni tečaj predšolska vzgoja 1

Poklicni tečaj predšolska vzgoja je zasnovan tako, da vam na kar najbolj optimalen način poda nujno potrebno znanje. Programa ne boste rabili opraviti v celoti, če ste določene predmete že opravili v času svojega predhodnega šolanja. Poleg tega vam Sofizo ponuja še druge ugodnosti, kot je plačilo izobraževanja na obroke, mreženje s strokovnjaki z vašega poklicnega področja in podobno.

Vpis na poklicni tečaj predšolska vzgoja vam bo odprl vrata v ta pomemben poklicni svet, ki zahteva izjemno predanost. Če si želite pridobiti kar največ izkušenj in uporabnega znanja, potem se zagotovo morate odločiti zanj.