Ste tudi vi raziskovalno naravnani? Iščete novo dopustniško mesto v objemu narave z idiličnimi pogledi na prostranstva okoli vas? Potem bodo apartmaji golte najboljša izbira za vas. Več informacij najdete na www.apartmajigolte.com, nekaj pa tudi v nadaljevanju.

Kje se nahajajo apartmaji golte?

Golte so planota na vzhodnem deli Kamniško-Savinjskih Alp. Gre za osameli del krasa in enega najpriljubljenejših visokogorskih središč vseh letnih časov. Planina je del varstva narave, saj je zavarovana kot krajinski park, kar pomeni, da varujemo vse njene naravne danosti in posebnosti.

 

apartmaji golte

Apartmaji zagotavljajo neposreden stik z naravo.

 

Kaj ponujajo?

Poleti apartmaji golte zagotavljajo možnost bivanja v objemu narave. Široko razprostirajoči gozdovi zagotavljajo senco in možnosti raziskovanja. Za vse oboževalce pohodništva lahko omenimo številne pohodniške poti, ki vas bodo vodile do bolj in manj raziskanih točk planote, hkrati pa vas navdala s pozitivnimi občutki, ki jih v človeku vzbudi samo narava s svojimi danostmi. Za vse, ki bolj prisegate na kolo, pa lahko razveselimo tudi s priložnostmi za kolesarjenje. Pripeljite kolo s sabo (pri tem seveda ne pozabite na kolesarsko opremo, vključno z varnostno čelado) ter se preizkusite možnosti rekreacijskega oddiha na dlani. Za vse, ki prisegate na sproščenost pa še ta informacija. V bližnjem hotelu je na voljo tudi bazen, kjer se boste poleti ohladili, pozimi pa ogreli.

Pozimi pa boste z namestitvijo v apartmajih poskrbeli, da boste imeli smučišče Golte prav na dosegu roke. To je zlasti pomembno, če potujete z manjšimi otroki, ki jih zagotovo želite v najkrajšem možnem času s smučišča pripeljati na toplo in varno mesto.

Apartmaji omogočajo bivanje več oseb, tako da se lahko na pot odpravite tudi s prijatelji. Cene apartmajev so ugodne, predvsem pa dostopne. Vsak apartma pa vključuje kuhinjo, kopalnico, WC, dve spalnici ter shrambo za opremo. Zagotovo vas zanima tudi, kako je z balkonom? Da, tudi ta je del apartmaja. Tako boste lahko v jutranji kavici uživali na prostem, kadilci pa… No, saj veste, kako gre.