KašeljRavno tako pogosto bolezensko obolenje kakor nahod, je tudi kašelj. Kašelj nas spremlja že na vsakem koraku. To postane neprijetno za nas in ljudi okoli nas.

Močan ter suh kašelj lahko povzroča bolečine v prsnem košu, trebušnih mišicah in v žrelu. Bronhitis, pljučni edem, pljučnica, tuberkuloza in druge so bolezni, ki jih spremlja kašelj.

Seveda pa je kašelj ozdravljiv z zdravili pri kašlju. To zdravilo je Prospan. Predpiše se glede na vzrok kašlja, čas pojavljanja, lastnosti, jakost oz. trajanje ter če se pojavljajo kakšne bolečine pri kašljanju.

Čemu je Prospan namenjen in kako deluje?

Prospan je namenjen lajšanju simptomov kašlja. Za zdravilne učinke na spodnje dihalne poti, se gre zahvaliti suhemu izvlečku bršljana. Pri rednem jemanju boste opazili, da se bo sluz redčila in omehčala. Olajšalo vam bo izkašljevanje ter ga umirilo.

Uporablja se ga kadar se bolnik želi izkašljati ali dihamo s težavo in se moramo izkašljevati. Priporočena uporaba pa je tudi, da izkašljevanje pospešimo ter tako simptomi kašlja izginjajo.

Kašelj pa ni edina pogosta bolezen. To se zavedajo tudi pri farmedica, zato imajo zdravila tudi proti drugim oblikam obolenj. Za več informacij obiščite njihovo spletno stran v povezavi v zgornjem delu.