Zobni vsadki so danes nadomestek vaših izgubljenih zob. Vem, da se človek pri izgubi zob ne počuti ravno najboljše in si samo želi, da jih dobi nazaj. Danes je zobozdravstvo že tako daleč, da ponujajo tudi tako. Na ta način ljudem povrnejo nasmeh in zobe nazaj, kar je res super. Rešitev za izgubljene zobe je veliko, vsadki so pa le eden izmed načinov. So pa tudi to nekako najbolj priljubljen način za izgubo. Zobni vsadki so takšni kot normalni zobje in to jih naredi še le bolj posebno. Seveda si jih lahko tudi vi naredite, le obiščite ambulanto Debevc. Njihova ponudba pa tudi na www.kirurgija-debevc.si/zobni-vsadki/.

zobni vsadki

 

So pa zobni vsadki za plačati in pa v bistvu le nadomestek zobne korenine. Na le te lahko gor potem naredijo še umeten zob. Vse pa na koncu izgleda popolnoma naravno in nihče sploh ne bo ugotovil, da pa imate umetne zobe. To je tista glavna prednost vsadkov in še samo razlog več, zakaj jih imajo ljudje tako radi. Samo vstavljanje zobnih vsadkov tudi nič ne boli. Vse se dela pod lokalno anestezijo, potem pa tudi dobite tablete proti bolečinam. Ko se zobni vsadki zarastejo pa vam lahko naredijo gor še zob.

Zobni vsadki so narejeni iz takšnih materialov, da sploh ne povzročajo alergij. So pa namenjeni tako nadomestku enemu zobu ali pa celo več njih. Odvisno je tudi koliko ste jih izgubili. Se bo pa vaš zobozdravnik odločil katera izmed rešitev je najboljša za vas. Lahko izbere kaj drugega in ne samo vsadke. Možnosti je še veliko. Je pa tudi tako, da je odvisno komu bodo vsadke sploh dali. Ker, če bodo videli slabo ustno higieno oziroma higieno zob, vas ne bodo sprejeli. Prav tako pa ne smete imeti vnetih dlesni. Varčujte s denarjem in si še danes naredite zobne vsadke, da si popravite svoj nasmeh.