Imate težave z zobmi, vam kateri manjka ali imate močno poškodovanega. Vsak že ve, da danes se vse da rešiti, tako tudi poškodovani zobje. Zobna protetika je nadomeščanje izgubljenega zoba ali poškodovanega. Cenik zobne protetike je različen od vsakega posameznika, saj ima vsak drugačen zob in drugačno poškodbo.

zobna protetika cenik

Ko se v zobozdravstvu omenja zobna protetika, pomeni nadomeščanje izgubljenega zoba, urejanje protez, oskrba zobovja, estetsko zdravljenje, fiksiranje stalnih ali snemljivih protez. To je kot ena veda, ki spada k zobozdravstvu, samo da se imenuje zobna protetika. Zobna protetika cena je , kot sem omenila različna od vsakega pacienta. Zato najbolje, da obiščete najbolj kvalitetne strokovnjake v luxdental, kjer vam bodo povedali ceno za vašo oskrbo. Vsak zob se razlikuje, zato tudi zobna protetika cenik je drugačen. Na spletu lahko poiščete cenik, ampak, ko se vi oglasite ter pregledajo vašo težavo, lahko pride do drugačne cene.  Zobna protetika je najhitrejša nadomestitev vašega izgubljenega zoba. Izkušeni protetiki vam brez bolečin vstavijo novi zob  ter vam uredijo vašo ustno votlino.

Če vas zanima zobna protetika cenik jih pokličite ali pišite, najbolj točno ceno pa boste izvedeli pri pregledu. Takrat, ko vam pregledajo težavo, ki vas je doletela ob izgubi zoba, vam povejo točno ceno.  Zob vam lahko izpade zaradi nečistoče, mogoče kakšne bolezni, ste dobili udarec v usta. Vzrokov je lahko več, največ krat pa smo si sami krivi, ker ne skrbimo za svoje zobe, kot bi morali. Raje se že pred posegom pozanimajte koliko vas pride zobna protetika cena, da kasneje ne boste presenečeni. Ker vemo, da manjkajoči zob ni najbolj poceni, ampak vam bodo šli na roko, ter se boste lahko zmenili glede plačila. Oni delajo s srcem ter so radi, da so pacienti zadovoljni in da odhajajo z nasmehom na ustih.