Živalski vrtČe želite, da bi z vašo družino in otroki preživeli kvaliteten čas z obilo zabave in novo naučenih stvari. To vse in še več boste našli v živalskem vrtu v Ljubljani, ki vam ponuja veliko zabave, druženja, rekreacije in spoznavanja novih živali. Za vašega otroka bo obisk živalskega vrta Ljubljana pravo doživetje in prav tako bo to doživetje tudi za vas.

Živalski vrt v Ljubljani tako kot vsako leto pripravlja različne programe in akcije, ima tudi letos program, ki se imenuje postani oskrbnik za en dan. Tukaj lahko vaši otroci hranijo in krmijo živali ter spoznajo nove živalske vrste in njihove lastnosti. Živalski vrt Ljubljana s tem želi otroke naučiti skrbnost in nežnosti. Naslednji program, ki je na voljo vašim otrokom je program spoznaj svojo najljubšo žival. Tu si otroci izberejo najljubšo žival, ki si jo lahko ogledajo čisto od blizu. Izberejo si žival, ki je ne morejo videti v naravi ali v bližini njihovega doma. Živalski vrt ima na ogled več kot petsto živali in od tega je kar sto devetnajst različnih vrst živali. Vi in vaša družina imate na voljo da si ogledate različne vrste živali, kot so plazilci, sesalci, divje zveri, žuželke, pajki, polži, ptice, domače živali in eksotične živali.

Posebno doživetje, ki ga ponuja živalski vrt v Ljubljani je tudi praznovanje rojstnega dne. Slavljenec ali slavljenka lahko v živalskem vrtu praznuje svoj rojstni dan in povabi prijatelje s katerim bodo skupaj uživali ob igranju na igralih in ogledu živali.

Izlet v živalski vrt Ljubljana je popolna izbira za vse družine, saj vam nudi obilo zabave, kreativnosti, rekreacije in sprostitve, poleg tega pa bo vaš otrok spoznal veliko novih živali.