Video pogovori na Dovisio spletni strani so postali zelo popularni, saj ljudem omogočajo, da vidijo s kom se pogovarjajo, kar je seveda zelo velika prednost. Tudi sami ste verjetno kdaj že klepetali preko interneta, morda ne na Dovisio spletni strani pač pa na kakšni drugi, toda princi delovanja teh spletnih strani je povsod enak. Spletna stran vas poveže z ljudmi, ki prav tako iščejo nekoga, s komer se bodo lahko pogovarjali in si krajšali svoj čas.

dovisio

Na večini spletnih strani za klepetanje žal nimate možnosti, ki vam jo Dovisio omogoča in to je video pogovor. Video pogovor po besedah uporabnikov resnično pričara prav posebno vzdušje, saj je čisto drugače klepetati z nekom, ki ga lahko dobesedno gledamo v oči. Očesni stik je med pogovori zelo dobrodošel, saj lahko s pomočjo človekove mimike in pogleda oči razberemo njegova čustva, njegovo razpoloženje, kar nam omogoča, da lahko pogovor izpeljemo veliko bolj kvalitetno, saj v kolikor ne poznamo čustev osebe s katero komuniciramo, potem bomo zares težko ustvarili nek kvaliteten pogovor.

Tako da v kolikor bi želeli preizkusiti Dovisio zato, da bi lahko klepetali z drugimi osebami in jih med tem tudi opazovali, potem bo Dovisio prav gotovo prava izbira za vas. Danes večina ljudi uporablja Skype za tovrstne pogovore, toda Dovisio in Skype se kar precej razlikujeta med seboj. Skype denimo je narejen tako, da moramo najprej neko osebo dodati med prijatelje, šele nato pa lahko pričnemo video pogovor ali pa navaden pogovor s pomočjo tipkanja besedila. Pri Dovisio pa lahko na video klepet povabite kogarkoli, ki je prijavljen na tej spletni strani, tako da vam med drugim omogoča tudi to, da spoznate nove ljudi, s katerimi niste še nikoli v življenju komunicirali. Vsekakor govorimo o spletni strani, ki se jo splača preizkusiti v kolikor ste osamljeni in nimate sogovornikov za klepet preko interneta.