Ker se večini zdi, da je ustanovitev podjetja zapleteno, saj potrebujete velik finančni vložek. Naj vam povem, da temu ni tako saj potrebujete zgolj 7.500€, ki jih lahko vložite v svoje novo podjetje. Ni nujno, da je celoten znesek v gotovini saj lahko v svoje novo podjetje vložite tudi materialne dobrine. Pomembno je zgolj to, da so v zgoraj omenjeni vrednosti ter, da se zavedate, ko boste nekaj v vaše podjetje vložili to ne bo več vaša last ampak bo last vašega podjetja. Vi boste lahko od tega imeli le upravne koristi saj boste neko last podjetja lahko koristili nek omejen čas. Za primer lahko vzamemo službeni avto.Več o ustanovitvi d.o.o – ja pa si lahko preberete na strani www.firmica.si. Izvedel boste kako poteka ustanovitev podjetja, registracija znamke, preverite lahko ali je željeno ime podjetja na voljo, prav tako pa vam lahko, če podjetje zapirate najdejo kupca tako, da lahko vaše podjetje prodate naprej. To je podjetje, ki vam lahko uredi  tudi ustanovitev podjetja ter vam prihrani nepotrebne skrbi saj imajo v teh vodah ustanavljanja izkušnje.

Ustanovitev podjetja

Če se pri podjetju Firmica odločite, da vam oni ustanovijo podjetje vam v ceni nudijo še računovodsko svetovanje in druga brezplačna svetovanja, ki vam bodo za začetek prišla prav. Pri njih pa lahko prav tako pa lahko pri njih naročite poleg storitve ustanovitev podjetja tudi izdelavo logotipa ter registracijo vaše blagovne znamke. Tako boste imeli podjetje, ki je od prepisa na vas pri notarju popolnoma vaše in pripravljeno na poslovanje.

Ustanovitev podjetja bega mnoge, ker tej izbirajo še med ustanovitvijo s.p – ja vendar se to dan danes skoraj ne izplača. Mogoče se bi ustanovitev podjetja kot s.p splačalo, če bi le izvajali storitev in bi imeli majhne stroške saj je pri s.p -ju ponavadi tako, da je kar 80% njihovih celotnih prihodkov stoškek, ki ga porabijo za obratovanje. Zato se raje odločite za ustanovitev podjetja kot d.o.o