Veliko ljudi, ki še iščejo svojo sorodno dušo že več let, pa pri iskanju niso bili še uspešni, se zelo rado zatečejo k obupu in nekako prepričajo sami sebe, da za njih na svetu ne obstaja sorodna duša. Spletni portali, kot je recimo Incontrissimi, o katerem si lahko več preberete na tej spletni strani http://www.chattare-gratis.net/incontrissimi/, so namenjeni prav takim ljudem. Incontrissimi je sicer italijanski spletni portal za spoznavanje ljudi, ki pa se trudi, da bi prodrl tudi na širši svetovni trg.

Gre za spletni portal, ki je, kot smo že zgoraj omenili namenjen predvsem Italijanom, ki bi želeli spoznati svojega bodočega partnerja, s katerim se bosta kar najbolje ujela. Incontrissimi seveda ni namenjen samo tistim, ki bi radi spoznali partnerja, pač pa je namenjen tudi ljudem, ki iščejo preprosto prijateljstvo ali pa samo takšen ali drugačen stik z drugimi ljudmi. Najslabše je, če se prepustimo našim mislim in jim dovolimo, da nas povsem prevzamejo, saj se lahko tako prepričamo sami sebe, da na svetu ni sorodne duše za nas, kar bo zadeve samo še poslabšalo.

incontrissimi

Pozitivno mišljenje je ključnega pomena v obdobju, ko iščemo partnerja, saj bomo z dobrimi mislimi priklicali še več dobrih, kar nam bo dvignilo samozavest, ki je pri iskanju partnerja zelo pomembna. Incontrissimi je od svojega nastanka pa do danes uspel združiti že nešteto parov, kar lahko vsem, ki še iščete svojo sorodno dušo vlije samozavest, ki jo boste potrebovali, da boste navezali stik z osebo, s katero bi se radi povezali. Predstavljajte si, kako bi izgledal svet, če bi se vsi bali izkazovati svoja čustva, ki nam jih je narava podarila predvsem zato, da se bomo odločali po svoji lastni volji in da bomo sprejemali naše lastne odločitve. Tudi portali kot je Incontrissimi vam ne bodo morali pomagati v primeru, da vam primanjkuje samozavesti in pozitivnih misli, saj ljudje, ki se jim po glavi rojijo samo slabe misli, preprosto ne morejo pričakovati, da se bo nekaj lepega zgodilo.

Sami se moramo aktivirati in se odločiti, da poiščemo tisto pravo osebo, s katero bomo lahko srečni, tako kot si to seveda zaslužimo. Incontrissimi je portal, kjer boste lahko spoznali veliko število ljudi oz. uporabnikov, ki z vami delijo določene interese. Glavni interes, ki povezuje vse na Incontrissimi portalu je prav gotovo ta, da si vsi želijo poiskati ljudi, s katerimi se bodo tako ali drugače čim bolje ujeli. Na spletu obstaja veliko spletnih klepetalnic, kot je Incontrissimi, kar vam omogoča, da partnerja ali prijatelja iščete na več frontah na enkrat. Spoznavni portali so običajno vezani na določeno ozemlje oz. državo, kar vam omogoča, da si izberete ljudi, ki se vam zdijo najbolj zanimivi ali pa komunicirate samo z ljudmi, ki imajo stalno prebivališče nekje blizu vas.

Incontrissimi od vas ne zahteva nobenih osebnih podatkov, kar vam bo omogočilo, da svojo identiteto razkrijete samo izbranim osebam, čeprav vam vseeno to odsvetujemo, saj se kljub dobrim varnostnim sistemom, še vedno najdejo takšni in drugačni prevaranti. V kolikor boste iskali partnerja na portalu Incontrissimi vam želimo veliko sreče in veselja ob iskanju primernega partnerja za vas!