Si želite, da bi vaša okna odražala tradicijo ter estetiko lesa, hkrati pa bila trdna ter odporna kot aluminij? Potem izberite les-alu okna Gašper. Slednja so izjemno vzdržljiva, napredna ter oblikovno dovršena. Zunanja aluminijasta obloga skrbi, da so okna popolnoma odporna na različne zunanje vremenske ter toplotne vplive, les v notranjosti prostorov pa bo poskrbel za toplo in domačno vzdušje in prijazno atmosfero. Kombinacija lesa ter aluminija prinaša tudi dodatno prednost – videz okna lahko popolnoma prilagodite vašim željam ter potrebam. Zunanjo stran lahko tako prilagodite okolici hiše ali njeni fasadi, notranjost okna pa notranji opremi, elementom ali dekorativnim vložkom, ki se nahajajo v prostoru. Možnosti oblikovanja je namreč nešteto, saj lahko izbirate med različnimi vrstami lesa, ki ga lahko nato obdelamo po vaši želji. Prav tako lahko izbirate med obarvanim aluminijem ter različnimi modeli samih oken. Več informacij najdete na http://www.gasper.si/les-alu-okna

Les-alu okna, ki jih proizvajamo v podjetju Gašper zagotavljajo izjemno toplotno ter zvočno izolativnost. V naši ponudbi se nahaja več različnih modelov, med katerimi so nekateri primerni tudi za pasivne gradnje.

les alu okna

Zakaj torej les-alu okna? Ker kombinirajo lastnosti dveh najboljših materialov za izdelavo oken. Medtem, ko les poskrbi za odlično izolativnost ter domačnost, bo aluminij priskrbel tudi dodatno odpornost, ki lesu nekoliko manjka. Aluminij je namreč izredno trajen material, ki ohranja svojo obliko ter ima izjemno dolgo življenjsko dobo. Enako kot les je tudi aluminij mogoče popolnoma reciklirati ter tako les ojačati na okolju prijazen način. Les-alu okna s trojno zasteklitvijo odlikuje tudi izjemno privlačen estetski videz, ki bo poskrbel, da bo vaša hiša na zunaj videti trdno ter varno, od znotraj pa bo prijazna ter topla. Okna so oblikovana moderno, s pomočjo različnih sodobnih tehnik ter aparatur za obdelavo različnih materialov. Njihovo posebnost predstavljata popolnoma poravnana zunanja aluminijasta profila okenskega okvirja ter profila. Kontaktirajte nas še danes ter si zagotovite nova okna po meri!