Dan danes si življenja brez pametnih telefonov skorajda ne moremo predstavljati. Uporabljamo jih tako za klice, dopisovanje, brskanje po spletu, fotografiranje, kot tudi za sestanke, igranje iger, branje knjig, nakupovanje in celo plačevanje.

Gre torej res za vsestransko napravo, ki nam olajša življenja. Da bo nam čim dlje služila, pa jo moramo tudi ustrezno uporabljati. K temu sodi tudi ustrezno ravnanje z baterijo telefona, da bo le ta delovala brezhibno in bo imela dolgo življenjsko dobo. Tega pa ne moremo doseči brez kakovostnega polnjenja. V kolikor imate pametni telefon znamke Samsung, je torej nujno, da izberete polnilec za Samsung telefone.

samsung polnilec

Zakaj izbrati Samsung polnilec?

Ker pa obstajajo na trgu številni polnilci ter replike originalnih polnilcev, se zdaj verjetno vprašate, zakaj je nujno imeti ravno Samsung polnilec? Obstajajo namreč polnilci, ki so veliko ugodnejši in polnijo skorajda vse znamke pametnih telefonov.

Ja to je res. Ampak pri tem se je potrebno zavedati, da če polnijo različne znamke telefonov, so najverjetneje izdelani preveč univerzalno. Torej niso izdelani samo za Samsung telefon ali pa samo za Huawei telefon, ampak so izdelani za različne telefone. To pa posledično pomeni, da tudi niso prilagojeni posameznim pametnim telefonom. Zakaj je to pomembno?

Čeprav so dan danes pametni telefoni na videz skorajda identični, se pod ohišjem telefonov še vedno najdejo določene razlike. Na primer en pametni telefon ima veliko boljši operacijski sistem in procesor od drugega. Spet drugi telefon ima več spomina ali pa večji zaslon, tretji ima poudarek na dobri ločljivosti kamere. Telefoni so zelo različni in se tudi prodajajo v različnih cenovnih rangih. Če sklepamo po tem, je torej logično, da imajo tudi različne polnilce. Takšne, ki so točno prilagojeni glede na tehnične specifikacije posameznega pametnega telefona.

Ker danes govorimo o pametnih telefonih znamke Samsung, je predvidljiva izbira Samsung polnilec.

samsung polnilec

Kateri Samsung polnilec je najboljši?

A tudi če imate pametni telefon Samsung in se odločite za Samsung polnilec, to še ni dovolj. Posamezne razlike so namreč tudi pri polnilcih enake znamke, torej v tem primeru znamke Samsung. V osnovi ločimo tiste močnejše in hitrejše polnilce ter tiste slabše in počasnejše polnilce. Kateri pa je torej najboljši za polnjenje Samsung telefona?

Ko razmišljate o izbiri ustreznega polnilca, se je dobro vprašati, kakšne so vaše potrebe pri polnjenju telefona. V prvi vrsti je pomembno, kakšen telefon želite polniti. Imate najsodobnejši telefon Samsung z mogočnim procesorjem, visoko zmogljivo baterijo, odlično ločljivostjo in ogromno prostora? Zelo veliko uporabljate telefon? Potem zagotovo ni treba izpostavljati, da potrebuje tudi bolj močen in zmogljiv Samsung polnilec. V nasprotnem primeru, tisti cenovno bolj ugodni in manj zmogljivi telefoni, ki se jih ne uporablja v tolikšni meri, se lahko polnijo z polnilcem manjše izhodne moči.

Ampak to še ne določa, da je tisti močnejši polnilec boljši in, da je počasnejši slabši. Izbira polnilca je odvisna popolnoma od vaših želja in potreb.

Kakšna je hitrost polnjenja Samsung polnilcev?

Poleg moči polnilca pa je nato potrebno razmisliti še o hitrosti polnjenja. Tudi tukaj se lahko odločate na podlagi vaših želja oziroma osebnih preferenc.

Si želite, da je vaš pametni telefon napolnjen v le nekaj trenutkih in da, ko vam zmanjka baterije, imate telefon spet hitro napolnjen? Potem je prava izbira za vas originalni Samsung polnilec z izhodom Type C, ki je primeren za polnjenje večine novejših telefonov in naprav. Ta polnilec namreč podpira sistem Super Fast Charge. To je sistem polnjenja, ki omogoča polnjenje z močjo kar 25 vatov, torej v samo nekaj minutah popolnoma napolni baterijo pametnega telefona.

V kolikor pa telefon polnite med tem, ko spite oziroma imate za polnjenje dovolj časa, pa je morda za vas čisto primeren klasičen Samsung polnilec. Ta ima nekoliko manjšo izhodno moč, recimo 15 vatov, kar pomeni, da se bo pametni telefon polnil dlje časa. Bo pa prav tako kakovostno napolnjen. Prednost tega polnilca je hkrati tudi ta, da baterije telefona ne izčrpa preveč, saj jo polni počasi in enakomerno.

samsung polnilec

Samsung polnilec za hišo ali avtomobil?

Poleg hitrosti in izhodne moči, pa se pred nakupom polnilca odločite še, ali potrebujete polnilec za polnjenje doma ali morda polnilec za polnjenje telefona v avtomobilu.

V ponudbi podjetja Mobyshop.si najdete kakovosten Samsung polnilec tako za polnjenje doma, kot tudi za polnjenje v avtomobilu ali kjer drugje. Na voljo so tudi različne barve in dolžine polnilcev. Izbirate pa lahko še med tem, kakšno izhodno moč ima polnilec.

Oglejte si ponudbo zdaj in nikoli več ne ostanite s praznim Samsung telefonom.