Prodaja Honda avtomobilov v avtohiši Žibert. Prodaja Honda vozil po ugodni ceni – vse o vašem novem avtomobilu na tej povezavi. Morda veste, koliko časa se že prodaja Honda? Naj vam povemo, da začetki te blagovne znamke segajo v leto 1946, ko so v rokah Soičira Honde začela nastajati kolesa z dvotaktnimi motorji. Honda je v 60. letih 20. stoletja postala največji proizvajalec motociklov na svetu, leta 1963 pa so izdelovalci na cesto poslali tudi prvi avtomobil. Od takrat je šlo vse samo še navzgor. Honda se je širila in redno predstavljala nekaj novega. Leta 1999 je tako predstavila hibrida, do danes pa v njeni ponudbi najdemo številne različice, ki navdušujejo uporabnike po vsem svetu.

Prodaja Honda

Če vas zanima Honda, avto, ki si ga boste omislili, ne bo nič manj navdušujoč. Predstavljamo vam široko ponudbo, ob kateri ne boste ostali hladni, saj Honda danes predstavlja vse tisto, o čemer ste doslej morda le sanjali. Sprehodite se po naši ponudbi in si izberite avto vaših sanj. Prodaja Honda avtomobilov raste, saj so kupci zelo zadovoljni, ker jih vozijo dolga leta – tudi 15 in več let! V raziskavo so vključili več kot 660.000 avtomobilov in ugotovili, da so prav japonski avtomobili tisti, ki se izkažejo za najbolj trajne in zanesljive.

Honda E je prvo japonsko vozilo, ki se ponaša s slovitim nazivom »nemški avto leta«. Gre za prvo Hondino električno vozilo za evropski trg in Honda se je pri njem več kot izkazala. Gre za unikatno zasnovan model retro videza, ki najnovejšo tehnologijo združuje z vsakdanjim življenjem. Gre za povsem nov tip mobilnosti, ki narekuje nov trend. Ta Hondin model je skupaj s preostalimi številnimi evropskimi priznanji nakazal, kam gredo smernice avtomobilske industrije. Prodaja Honda vozil in vse podporne storitve na enem mestu. Poleg bogate ponudbe novih in rabljenih Hondinih vozil imate pri nas na voljo vse storitve, ki poskrbijo za redno vzdrževanje in popravila. Prodaja Honda vozil narašča. Če se ne morete odločiti, katera Honda bi bila za vas primerna, je najbolje, da ugotovite, kaj potrebujete, ali za sebe, za  dva, družino in kako je velika. Ali boste potovali na dolge razdalje ali samo v mestu. Glede na to, vam bo prodajalec pomagal izbrati pravi model za vas.