Poceni gumeIščete nove pnevmatike za vaš avtomobil? Najdete ustrezno pnevmatiko, vendar je njena cena previsoka za vas? Na svetovnem spletu, natančneje na spletni strani https://www.pocenigume.net je vaša rešitev. Kaj pa je na tej spletni strani?

Spletna stran nudi pnevmatike svetovno znanih blagovnih znamk po zelo ugodnih cenah. Te priznane znamke so Goodyear, Dunlop, Sava in druge. Pocenigume.net vam ponuja zimske kakor tudi letne pnevmatike.

Ker pa ne poznamo samo vozil na štirih kolesih, so tu še motorna kolesa. Tudi za ljubitelje motociklizma se najdejo pocenigume, blagovne znamke Dunlop.

Pri izbiri pnevmatik za vaše vozila pa mora te biti zelo previdni. Zakaj? Vsaka pnevmatika ima drugačne specifikacije, ter učinke na določenih podlagah vozišča. Ravno iz tega razloga vam na pocenigume.net pri ogledu pnevmatike ponujajo še ogled kotalnega upora gume, ki je pomemben pri porabi goriva, zavorno pot gume na spolzkem/mokrem vozišču (ta je zelo pomembna sej če izberete gumo s kratko zavorno potjo, lahko to reši vaše življenje) ter hrupnost v decibelih, ki ga pnevmatike proizvede pri premikanju.

Da nebi slučajno imeli pomisleka glede kvalitete gum zaradi nizkih cen. Pnevmatike iz tovarne pridejo poceni, nato jih dostavijo pooblaščenim prodajalcem, ti pa določijo cene gumi. Na spletni strani pocenigume.net, imate visoko kvalitetne pnevmatike po noro nizkih cenah.