Pižama je super oblačilo za spanje, naj bo podnevi ali ponoči, ali če se ne počutimo dobro. Tukaj je pižama za moške in ženske, ki je narejena iz naravnih materialov, v katerih se sladko spi. Te pižame so namenjen temu, da se vaše telo med spanjem ne bo potilo. To pa pomeni boljši spanec. Namreč človeško telo med spanjem odda tudi do 7 litrov vode na noč in če spite v starih, ponošenih majicah ali kakšni umetni obleki, potem je velika verjetnost, da si ne odpočijete dovolj ponoči. Ni boljšega kot večerno prhanje, sveža posteljnina in pižama iz bombaža, satena ali svile.

pižama

Pižama je lahko poletna ali zimska. Poletna je bolj tanka od zimske in ima ponavadi kratke rokave in če je dvodelna ima tudi kratke hlače. Lahko je izdelana kot majica in hlače ali kot spalna srajca za ženske. Moški ponavadi nosijo zgolj dvodelne moške pižame, ki so največkrat umirjenih barv, kot so modra, rjava in kariraste pižame.

Ženskam pa je seveda všeč pižama, ki zgleda lepo, prestižno, modno in da so v njej seksi. Nekatere imajo rade bolj športne uniseks modele, druge pa imajo raje ženske kroje. Barve pa so izjemno različne. Elegantne pižame iz svile in satena so ponavadi enodelne kot halje oziroma srajce ter so največkrat črne, rdeče, roza, vijolične ali tudi pisane. Nekatere majo rade tudi modre barve.

Dekliška pižama pa je največkrat svetlih barv, oker, roza, rumena, oranžna in pastelne barve. Dostikrat je okrašena s kakšni napisom ali sliko na majici. Te so največkrat dvodelne. Preko pižame pa lahko ogrnete jutranjo oziroma večerno ali dnevno haljo, v kateri boste super zgledale in se seveda ni treba preobleči ves dan, če imate namero biti veliko v postelji.

Drugače pa se priporoča, da se preoblečete in tudi menjate pižame, da so čim bolj sveže in boste v njih bolje spali.