Pametne zapestnice so nekaj časa že na trgu in navdušujejo svoje uporabnike z inovativnimi funkcijami ter dolgotrajnim delovanjem, saj z enim polnjenjem baterija zdrži kar 20 dni. Te zapestnice so pravi mali čudež in bodo prav prišle vsakomur, ki je aktiven in potrebuje hiter dostop di klicev ter spočil. Kakovostne in cenovno ugodne pametne zapestnice za vsako starost dobite ne tej povezavi, na izbiro pa je kar nekaj različic. Izbirate lahko med številnimi barvami paščkov, oblikami zapestnih in funkcijami.

pametne zapestnice

 

Večinoma pametne zapestnice ponujajo to, da so vaš osebni trener, ki ga lahko imate kjerkoli s seboj, lahko z njo plavate ali tečete v dežju, pa bodo še delovale, saj so vodoodporne in to do globine kar 50 m. To pomeni, da merijo vaše korake in plavalne gibe, kalorije, porabo energije, opozorijo, če niste dovolj aktivni ali če imate previsok pritisk, preverite lahko srčni utrip med športno dejavnosti in še marsikaj.

Pametne zapestnice znajo tudi pokazati vsa sporočila, ki ste jih prejeli in vse klice, ki ste jih dobili, saj so povezane s telefonom, hkrati pa so povezan na veliko platformo proizvajalca zapestnic ki jih ves čas posodablja in ponuja nove aplikacije. Novodobne digitalne zapestnice so tehnološko dovršene in zelo lepe na pogled, tak oda so te zapestnice resnično uporabne.

Pametne zapestnice so primerne za vse starosti, saj imajo ekran na dotik in so zelo preproste za uporabo ter upravljanje, dejansko se vsak nauči, kako ravnati z njimi in so potem človeku dober ter zvest sopotnik ter osebni trener. Še nikoli rekreacija ter šport nista bila tako preprosta kot v teh tehnoloških časih, ko imamo dobesedno vse na zapestju in dosegu roke. Pametne zapestnice namreč predvajajo tudi glasbo, vsebujejo pa še marsikatero pametno aplikacijo, ki jo že imate na pametnih telefonih, ki lahko med treningom ostanejo v torbi in se ne poškodujejo, saj lahko uporabite tudi zapestnico.