Vsi smo nekoč bili otroci, nekateri smo sedaj že starši. Že nekoč smo morali obiskati zobozdravnika, kar je za nekatere ostalo v slabem spominu. Nekateri imamo od takrat slabe izkušnje, ker takrat jaz rečem niso bili zobozdravniki to kar so sedaj. Tudi naši otroci morajo obiskat zobozdravnika že v ranem otroštvu. Čeprav jih je težko pripravit, moramo nekako vztrajat pri tem. Otroku prijazen zobozdravnik je tisti, ki ne sili otroka k ničemur, prav tako je strpen do naših otrok.

Otroški zobozdravnik mora imeti živce, če lahko temu tako rečemo. Ker vemo kako je otroka težko pripravit, da si umiva zobe, prav tako, da odpre usta. Zato moramo obiskati otroškega zobozdravnika zelo hitro. Mogoče je to kateremu staršu smešno ampak naj se otrok od malega privaja. Otroški zobozdravnik ne bi smel ničesar delat otroku na silo. Ker takrat se bo otrok ustrašil in ga več ne bomo dobili v ambulanto. S tem sem jaz imela, kot otrok težave, ker mi je zobozdravnica na silo hotela popravit zob. Še danes se tega spomnim, zato se dobila ta strah že takrat in se ga ne morem rešiti.

otroški zobozdravnik

Otroški zobozdravnik je danes v vsakem mestu, kjer živite. Lahko greste z otrokom povsod, lahko slišite kar nekaj pozitivnih reči v Lux Dental. Tukaj res prisluhnejo otroku ter staršem. Počasi otroka privajajo, da odpre usta, da pusti da mu kdo pogleda zobe. Saj pravimo, počasi se daleč pride. Prav tako je tukaj pri naših otrocih. Otroški zobozdravnik bo ugotovil, kdaj je čas, da lahko začne popravljat uničene zobe. Res ni prijetno, ko ti nekdo nekaj vrta po zobeh. Zato pa je še toliko huje pri otrocih. Pripravite vaše otroke čim prej, da obiščejo zobozdravnika. Naj se že od malih nog počasi privaja na delo in popravilo zob. Tako mu potem v mladosti ne bo težko obiskati redno zobozdravnika in bodo njegovi zobje vedno zdravi.