Dandanes se tudi z našimi zobmi da narediti marsikaj in tako bomo na njih lahko ponosni. Ne samo, da vam lahko pomaga zobozdravnik, ampak je tukaj tudi ortodontija, ki vam bo pomagala pri ravnanju zob. Marsikdo se bori z neravnim ugrizom in jim to tudi povzroča preglavice, saj se več ne počutijo dobro v svojem telesu. Če se vam to dogaja pa le pojdite do ortodonta, ki bo najprej pregledal vaše stanje in se nato še odločil za nadaljnje zdravljenje. kakovostne ortodontske storitve vam nudijo v ambulanti Doktor1A. Ortodontija tukaj je res na visoki ravni in se res potrudijo za vsakega pacienta, ki ga imajo. Prepričajte se seveda tudi sami.

ortodontija

Ko bo sam ortodont videl vaše stanje se pa lahko odloči potem med dvema vrstama zobnih aparatov. Najprej so tukaj snemljivi zobni aparati. Le te boste morali odstraniti pred samimi obroki, ker z njimi ne smete jesti. So pa tukaj tudi stalni aparati, ki pa jih sami sploh ne morete sneti. Te boste nosili dan in noč, so pa bolj kot ne ti aparati za res huda stanja. Pod huda stanja mislim, ko imate res neraven ugriz ali pa je na primer en zob višje od drugih. Ortodontija vam kot vidite lahko vse reši in tako boste potem z veseljem kazali svoj nasmeh.

Seveda pa mora ortodont za zobni aparat vzeti tudi odtis. Tukaj vas ne bo nič bolelo. Je samo postopek, kjer boste zagrizli v nekaj in na podlagi tega vam potem naredijo aparat, ki bo ustrezal vašim zobem. Ortodontija je res ena super možnost, ki jo le izkoristite. Otroci imajo zobni aparat brezplačen, s tem da je pri odraslih za plačati. Kakorkoli že če opazite krive zobe pri sebi in imate denar, si ga tudi odrasli privoščite, ker vam ne bo žal, ko boste videli kaj zobni aparat zmore.