Vloga okroglih etiket je tudi, da pritegnejo pozornost in niso le označevalke na embalaži. Okrogle etikete so še posebej učinkovite v svetu trženja, saj hitro pritegnejo strankino pozornost. Privlačne in močne okrogle etikete postanejo nepogrešljiv del oglaševalske strategije, saj vzbudijo zanimanje pri kupcih. Izdelek se tako predstavi na izviren način s kakovostno oblikovano nalepko, ki bo zagotovo pritegnila vsakega potencialnega kupca.

Prilagojene okrogle etikete za vaše potrebe

V podjetju Artis Linija ponujajo izdelavo prilagojenih etiket. To omogoča inovativna tehnologija, ki zagotavlja izjemno natančnost in oblikovanje etiket po meri. Brez potrebe po izdelavi posebnega orodja vam omogočajo prihranek pri stroških, ki bi sicer bili pomemben del končnega stroška izdelave.

Okrogle nalepke

Bogata ponudba etiket po meri

Z njihovimi naprednimi rešitvami lahko izdelajo različne vrste etiket – okrogle, pravilnih oblik in tudi tiste z bolj unikatnim dizajnom. Možnosti so skoraj neomejene, zato lahko pri oblikovanju nalepk popolnoma izrazite svojo kreativnost.

Individualna oblikovanost z natančnostjo

Pri izdelavi prilagojenih nalepk najprej izberete motiv, napis ali logotip, ki ga želite uporabiti. Postopek se začne s tiskanjem, nato pa sledi izrez po natančno določenih linijah. Če izberete okrogle etikete, je izrez preprost – po krožni liniji. Zahvaljujoč natančnemu optičnemu senzorju bo končni izrez popoln, kar zagotavlja zadovoljstvo s končnim izdelkom.

Prilagodljivost brez omejitev

Za zagotovitev kakovosti ponujajo izrez celo posameznih črk, številk ter kompleksnejših oblik z več krivuljami in raznolikimi robovi. Njihova tehnologija jim omogoča, da izpolnijo skoraj vsako zahtevo strank, ki si želijo popolnoma prilagojene nalepke.

Raznolikost oblik s prilagojenimi stroški

Izdelava kompleksnejših oblik zahteva dodatno pripravo in delo, zato so stroški teh nalepk nekoliko višji v primerjavi z enostavnimi oblikami, kot sta krog ali kvadrat. Okrogle nalepke so hitre in ekonomične za izdelavo, saj ne zahtevajo zapletenih postopkov. Kljub temu pa pritegnejo veliko pozornost, kar lahko prinese nove poglede in stranke.

Kakovostni materiali za trajnosten učinek

Pri izdelavi etiket uporabljajo predvsem umetne materiale, saj so ti bolj vzdržljivi in odporni kot naravni materiali. Prav tako je ključna izbira pravega lepila, ki je prilagojeno namenu uporabe nalepke. Pravilna kombinacija materiala in lepila zagotavlja, da lahko etiketa zdrži več kot deset let.

Raznolikost materialov za različne potrebe

Na voljo imajo širok nabor materialov za tiskanje etiket, kot so polipropilen (PP), polietilen (PE), poliester (PET), monomer in polimer, ter samolepilni chrom papir. Vsak material ima svoje prednosti in se uporablja glede na želje stranke ter tehnične zahteve.

Prilagojena izbira materialov za najboljše rezultate

Vsako naročilo etiket je prilagojeno posameznim potrebam stranke, pri čemer izberejo material glede na želje in tehnične zahteve. Pravilna izbira materiala je ključna tudi zaradi načina aplikacije etiket, ki se lahko izvaja strojno ali ročno.