Ure, ki imajo sposobnosti ure in pametnega telefona se imenujejo pametne ure. Te lahko najdete na spletni strani malakoala.si. Že tako ugodne pametne ure so pogosto v akciji. Ponujajo pa vam različne modele, različnih barv z različnimi funkcijami. Prodajajo pametne ure modelov Kalipso, Xera, Fokus, Superior ter mnoge druge. Vsaka ura pa ima svoje lastnosti in funkcije, kot so vodotesnost, Alarm oddaljenosti od pametnega telefona, s katerim je ura povezana, kompatibilnost z različnimi aplikacijami pa tudi material pasov, ki so lahko plastični ali pa silikonski.

Večina pametnih ur se lahko sinhronizira s pomočjo uporabniških računov  Twitter-ja, Facebook-a ter ostalih podobnih aplikacij ali strani. Prav tako ima večina ur, ki so v prodaji priložen brezplačen samodejni polnilec. Lahko pa izberete tudi pametno zapestnico, če mislite da je ura odveč.

pametne ure

Torej, ne samo da lahko izberete modne, ampak tudi uporabne in ugodne pametne ure z različnimi funkcijami. Te ure so kot miniaturni pametni telefoni, ki jih lahko zapnete okoli zapestja. Priporočljivo je preveriti funkcije posameznih ur, saj ne želite prej na terenu preizkusiti, če je ura vodotesna ali ne. Preverite tudi, če se lahko vaš pametni telefon lahko poveže z uro, saj ne uporabljajo vsi pametni telefoni ali ure enakega operacijskega sistema, čeprav večina uporablja operacijski sistem Android je priporočljivo preveriti če sta kompatibilna, saj obstaja možnost, da bi morali kupiti pametno uro, ki se lahko poveže z bluetooth-jem, da lahko uporabljate aplikacije ali funkcije kot je GPS.

Ker so pametne ure, ki jih prodajajo na spletni strani malakoala.si tako kvalitetne vam brez skrbi nudijo tudi garancijo, ki traja celo leto. Bodite pozorni na posamezne ure saj se morajo nekatere povezovati s pametnim telefonom vsake toliko časa, spet druge delujejo že z eno samo povezavo z pametnim telefonom. Zato bodite pametni tudi vi in pridobite pametno uro za vaš pametni telefon.