Lateks ležišča so izdelana iz sodobnega materiala, ki se prilagaja telesu in je antibakterijsko, zato je ležišče iz lateksa najbolj zdravo za ljudi, da si odpočijejo ponoči in podnevi. Spanje je izjemnega pomena za zdravje, ker brez njega celice umirajo in se ne obnavljajo, zato se telo lahko stara, če premalo spite ali spite zelo plitko, kar največkrat povzročijo slaba ležišča. Nekatera ležišča niso udobna, so pretrda ali premehka, nekatera so neravna ali povzročajo alergije zaradi materiala in se v njih zaredijo tudi pršice. Zato izberite kakovostna naravna lateks ležišča za vso družino, da boste spali zdravo in globoko.

lateks ležišča

Lateks ležišča izdelana v Sloveniji zagotavljajo, da nimajo nobenih kemikalij, ki bi vam škodile. 100 % naravni lateks je narejen iz ekološko pridelanega bombaža, kar je zadnja desetletja kar redkost na trgu. Ta ležišča imajo prednost, da lahko na njih ležite kakorkoli, pa boste imeli vedno optimalno zdravo spanje ter ravno hrbtenico. Narejeni so za vse postave in vse teže, tako da lahko za sebe in družino izberete najbolj primerne.

Slovenska lateks ležišča so izdelana po načelih poštene trgovine, vsi v verigi, ki sodelujejo pri tem projektu so dobro in pošteno plačani ter ni nobenega izkoriščanja, zato z nakupom podprete vse, od pridelovalcev bombaža, do distributerja. Lateks ležišča so naravna, zato ne obremenjujejo okolja in ko odslužijo, razpadejo zopet v naravne sestavine, ki jih rastline porabijo za svojo rast naprej. Pri tem za seboj ne puščajo nobenih posledic ali uničenja in zastrupitve, kot tudi dobro vplivajo na vaše telo medtem, ko jih uporabljate.

Predvsem je pomembno, da je ležišče za vas zdravo in tudi, da ohranjate s tem naravo, ter tretje, da podprete pravične in poštene ljudi, ki trdo in pridno delajo za to, da boste dobro spali. Če nabavite tako ležišče, s tem pokažete, da se s samo kulturo in proizvodnjo strinjate, zato bodo proizvajalci lahko naredili še več takih ležišč. Naredite nekaj zase in za naravo in spite mirno ter dobro.