Vsi smo radi, če živimo v čistem stanovanju, vsaj toliko, da ne hodimo po smeteh. Prav tako je tudi v avtu, ki ga imamo danes že vsi. Res v vatu se naredi zelo hitro nesnaga, ampak zato moramo bolj redno čistit naš avto. V stanovanju se sezujemo v copate, v avtu tega ne delamo, zato hodimo redno z umazanimi čevlji v vato. Ampak hvala bogu, da se danes da vse to rešiti, saj nam so v pomoč gumijasti tepihi za avto. Nekateri jih imamo že od začetka v našem avtu, vsi tisti, ki pa jih še nimate jih si lahko daste izdelat po meri. Tako bo vaš avto vedno ostal čisti.

gumijasti tepihi za avto

Gumijasti tepihi za avto so danes zelo priročni, saj nam olajšajo samo čiščenje. V avtu je na tleh povsod, kot ena tekstilna podloga, kar pa je za samo čiščenje kar težavno. V njo se hitro nabere nesnaga, kar pa se zgodi, da čez leta se sploh več ne da sčistit. Zato pa so tukaj gumijasti tepihi za avto, kar nam olajša samo čiščenje. Kot nam samo ime že pove so narejeni iz gume, ki nima vonja. Narejeni so točno za vsak avto po meri. Poleg tega imajo spodaj posebne čepke, kar tepihi ne drsijo po samem avtu med vožnjo. Tako je vožnja varna, čeprav imamo gumijaste tepihe.

Gumijasti tepihi za avto so enostavni za samo čiščenje. Sploh ne rabite kakšnega posebnega čistila. Lahko uporabite samo vodo ali pa metlo. Se dobi posebej čistilo, ampak ni nujno da ga tudi vi kupite. Tepihe lahko vsak dan vzamete ven, jih malo strosite in bo avto čist. Ker pa gremo večkrat tudi v avto z mokrimi čevlji, so gumijasti tepihi za avto narejeni tako, da imajo ob straneh majhne robove. Tako voda, ki so bo nabirala na tepihu ne bo odtekala pod sam tepih. Vse bo ostalo zgoraj in boste na koncu vožnje lahko ven izlili.