Vsaka kuhinja potrebuje štedilnik, če ste le malo kuharja, oziroma prisegate na domačo hrano. Štedilnikov obstaja več vrst, lahko kupite takega na plin, na elektriko ali pa kar kombinirani štedilnik, ki je še najboljša izbira, saj kombinirate kuhanje na elektriko in na plin. Kombinirani štedilniki so ugodni na eMundia.si, kjer jih imajo v ponudbi veliko vrst.

 

kombinirani-stedilnik

 

Kombinirani štedilnik je prava izbira če radi kuhate, saj vsak dober kuhar ve, da je različna hrana skuhana na različnih gorilnikih, različno dobra. nekateri pravijo, da je že pri kuhanju kave velika razlika, ali je kuhana na električnem grelniku ali pa na plinu. Prav tako peka mesa v ponvi. Zato je kombinacija plin in elektrika na štedilniku super kombinacija. Pa še ni treba skrbeti, če naprimer zmanjka elekrtike, kje bomo kuhali, saj imamo na razpolago še plin in obratno.

Nekateri kombinirani štedilniki imajo vgrajeno tudi pečico, za še več možnosti priprav kuharskih mojstrovin. Tako lahko odlično kosilo skuhate na več različnih gorilnikih, z različnimi toplotami. Plin omogoča večji nadzor toplote, električni kuhalnik pa poskrbi, da se toplota porazporedi bolj enakomerno. Kombinirani štedilnik pa je super zadeva tudi zato, ker tako prihranite na prostoru. Včasih se v gospodinjstvu ne morejo zmeniti, kje je boljše skuhana omaka, na plini ali na električnem gorilniku, zato je kombinacija obojega odlična izbira. Če pa imate radi, da je naprimer kosilo kuhano na plinu,kava pa na elektriki, pa lahko izberete štedilnik, ki ima večji delež plina, kot pa elektrike. Naprimer v razmerju 3:1. popolnoma sami si lahko skombinirate kuhalno ploščo, tako kot želite.

Če se še vedno niste odločili, kakšen štedilnik želite, pobrskajte po spletni strani eMundia, kjer boste zasledili veliko izbire kombiniranih štedilnikov. Izbirate lahko med različnimi velikostmi in različnih kombinacij kuhalnih plošč. Kombinirani štedilnik je prava izbira za vas, če ste ali pa če niste dober kuhar.