Ali vas zanima, kje lahko kupite kakovostne potovalne flaške za pse? Prodajalna Kimli SHOP je v Sloveniji zelo dobro založena z modernimi flaškamii za na pot, ki bodo tako vam, kot vašim psom precej olajšale potovanje. Gre za flaške, ki držijo med 350 in 500 ml vode, kar je običajno dovolj za neke povprečno dolge sprehode, v kolikor pa se odpravite na daljši potep, potem bi bilo dobro kupiti kakšno potovalno flaško, ki bo držala nekoliko več vode ali pa imeti s seboj plastenko z dodatno vodo, ki jo boste lahko kasneje pretočili v flaško za psa.

Te flaške za pse so narejene tako, da boste z njimi hitro in enostavno ponudili vodo vašim štirinožnim prijateljem, kar vam bo omogočilo, da boste hitro in enostavno poskrbeli za njihovo hidracijo. Pravilna hidracija vaših psov je izjemno pomembna, če želite, da se bodo dobro počutili. Če ne boste previdni in če ne boste pazili na to, da vaši psi dovolj pijejo, se boste hitro znašli v težavah, še posebej v vročih poletnih dneh, ko so temperature zunaj zelo visoke.

Potovalne flaške za pse vam bodo omogočile, da boste vodo imeli vedno pri sebi, kajti nikoli ne morete točno vedeti kdaj bo vaš pes potreboval požirek ali dva. Če boste kupili potovalno flaško, ki jo ponujajo v Kimli SHOP prodajalni verjamemo, da boste lahko hitro in enostavno poskrbeli za hitracijo vaših psov. Je pa res, da je zaloga pri njih pogosto kar precej prazna, saj gredo te potovalne flaške za pse zares hitro v promet in vsekakor bi vam svetovali, da se zares potrudite in pohitite, ko boste videli, da so flaške ponovno na zalogi, kajti le tako boste lahko dobili svojo. Na voljo imajo več barv in sicer lahko izbirate med modro, belo in roza, na voljo pa sta, kot smo že omenili tudi 2 velikosti in sicer 350ml in pa 550 ml.