Se bliža datum vašega praznovanja ali celo poslovne zabave? Čeprav nas bližanje pomembnih dogodkov običajno razveseljuje ter nas navdaja s prijetnimi občutji, je pomembno, da si še pravi čas najdemo ustrezno pomoč. Še posebej ob večjih dogodkih, ki vključujejo veliko število povabljenih, sami ne moremo biti kos vsem obveznostim, ki jih zahteva organizacija dogodka.

Catering Pipo vam bo v pomoč na vseh področjih priprav na dogodek. Pomagali vam bomo pri pripravi dekoracije, priskrbeli mize, stole ter ostali potrebni pribor. Po vaših merah in na podlagi vaših želja bomo pripravili okusen meni hladnih prigrizkov, ki bodo očarali vse obiskovalce. Slednji lahko obsegajo karkoli si zaželite – različne obložene kruhke, kanapeje, mesne, sadne in sirove torte in še mnogo več. Bistvo našega cateringa je pomoč našim naročnikom ter skrb za gladek potek dogodka. Naša storitev vključuje celostno skrb za pripravo in dostavo hrane in pijače. Poskrbeli bomo tudi za morebitno strežbo – način serviranja je sicer zelo odvisen tudi od same vrste prigrizkov.

catering

Zakaj se odločiti za catering? Priprava hrane, pijače, stolov, miz in vseh potrebnih dodatkov je običajno največja obveznost, ki jo ima vsak organizator dogodka. Podjetje, ki poskrbi za catering, vas bo tako razbremenilo ogromno dela, hkrati pa poskrbelo za vrhunski standard samih pripravljenih jedi. Vaše goste bo k mizam tako primamila široka izbira različnih privlačnih prigrizkov, med katerimi bodo prav gotovo našli nekaj zase. Catering jim bo omogočil tudi socializiranje ter druženje z ostalimi ter ne nazadnje napolnil njihove želodčke.

Se soočate z nizkim proračunom? Tudi v tem primeru je storitev cateringa prava za vas. Čeprav imate na voljo izbiro, da kuhate sami ali pa prosite, da vsakdo prinese nekaj prigrizkov, sama narava praznovanja te možnosti včasih ne dopušča. Vabimo vas, da nas pokličete ali izpolnite obrazec s povpraševanjem, ter se s prijaznim osebjem dogovorite za odlično rešitev. Ustregli bomo vašim željam ter se vam popolnoma prilagodili.