Čeprav se prav vsaka izmed nas zelo rada obleče v lepe obleke ali tunike, pa je njihovo nakupovanje včasih precej težavno. Včasih si pred samim nakupom že zamislimo, kaj želimo, vendar nato ne vemo, kje začeti. Tukaj pa nastopi naša trgovina – v njej boste našle udobne, lepe ter raznolike obleke ter tunike, med katerimi se bo našla primerna za vsako izmed vas. Obleke v naši trgovini so različnih dizajnov, oblik, dolžin, stilov, barv ter velikosti, tako da se bodo med njimi našle tako obleke za v službo, kot tiste bolj minimalistične za večerne sprehode ob obali.

Seveda želi prav vsaka v svoji obleki izgledati najbolje. Da boste v svoji obleki izgledale modno, dovršeno ter profesionalno, in se obenem tudi odlično počutile v njej, pa je dobro, da upoštevate nekaj nasvetov. Premislite, kateri del telesa si želite skriti/poudariti? Si želite pokazati svoj dekolte, skriti pa nekoliko širše boke? Izberite oblekico z globljim izrezom ter vertikalnimi črtami, ki vas bodo optično zožile.

obleke

Nasprotno od vertikalnih, bodo horizontalne črte vaše telo nekoliko razširile. Močne, živahne barve, bodo na dele vašega telesa priklicale dodatno pozornost, medtem ko bodo imele umirjene, temne barve nasprotni učinek. Visok pas obleke bo vašo linijo še bolj poudaril ter izoblikoval, razširjen spodnji del obleke pa odvrnil pozornost z vaših stegen. Obleke z visokim pasom bodo tako pristajale vsakemu telesu, tudi če imate nekoliko več oblin.

Tunike ter oblekice brez poudarka na pasu, ki bodo z vaših ramen kar padle, so odlične za posedanje na plaži ter vsakodnevne opravke. V njih se boste počutile udobno ter sproščeno, brez skrbi, da bi vas kje tiščale. Sicer so bolj razširjene oblekice primernejše za ženske z drobno postavo, saj vaše telo še dodatno poudarijo. Vendar pa lahko tudi ženske z močnejšo postavo  s takšno tuniko skrijejo kakšen kilogram. Seveda pa – lepota prihaja od znotraj, zato nosite svoje oblekice z veseljem, da bodo še lepše plapolale v vetru.