Izdelava nalepk na enem mestu za vse vaše produkte, ki jih podajate po internetu ali so na polici v trgovini. Na tej povezavi je izdelava nalepk po meri, ki so zelo kvalitetne in narejene izključno za vaš produkt ter blagovno znamko. Izdelava nalepk za vaše produkte se začne z idejo in celostno podobo podjetja, če jo imate. Če ne, jo je treba izdelati, drugače je težko narediti tako, da bi stranke takoj prepoznale vašo blagovno znamko in izbrale prav vaš produkt zato, ker ga poznajo in cenijo ter zaupajo. Če ga ne bodo našle takoj, se bodo ozrle po konkurenci.
izdelava nalepk
Izdelava nalepk za vaše produkte poteka od ideje do končnega izdelka. Nekatere vrste etiket so standardne, vendar se lahko širino in dolžino etiket tudi prilagaja poljubno, kot tudi oblika in dodelava. Izberete lahko klasičen tisk ali poseben z dodatnimi barvami kot sta zlata in srebrna oziroma kovinske barve.
Običajno prejmete etikete na svitku nanizane eno za drugo. S tega svitka jih nato ročno ali strojno nalepite na embalažo, pa naj bodo to škatle, vreče, steklenice, kozarci ali kozmetična embalaža. Lahko jih seveda lepite tudi na različne predmete in embalažo ter kartonaste škatle. Lepilo je običajno dovolj močno, da zdrži večje obremenitve kot so drgnjenja, spremembo  temperature in celo vodo. Slednje je pomembno za tiste proizvode, ki večkrat pridejo v stik s tekočino.
Izdelava nalepk je lahko zelo hitra tako da ne boste ostali brez. Podjetje na zgornji povezavi vam nalepke izdela v enem dnevu in jih dostavi k vam takoj. To je pomembno zato, da ne zastane proizvodnja in da ne ostanejo police brez vaših izdelkov, kar predstavlja nevarnost, da bodo stranke posegle po konkurenčnih izdelkih in zapustile vašo blagovno znamko. Če jih ni na policah v fizičnih trgovinah ali pa na spletni strani za stranko to pomeni nezanesljiva dobava in ne zaupa več.